HalaMadrid Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar bu ekran karti ve işlemci ile 1600 TL bandinda sistem toplanabilir mi? Sistemi bu Cuma alacağim. Eğer olursa oyun için kullanacağim bu PC'yi toplar misiniz? Ben biraz anlarim bu işlerden ama yine de size sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2016
Arkadaşlar bu ekran karti ve işlemci ile 1600 TL bandinda sistem toplanabilir mi? Sistemi bu Cuma alacağim. Eğer olursa oyun için kullanacağim bu PC'yi toplar misiniz? Ben biraz anlarim bu işlerden ama yine de size sormak istedim.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2016 #2 Bütçeyi arttırmanız gerek.
HalaMadrid Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2016 #3 Bence bu pc iyi gibi görünüyor eğer bütçenizi arttirirsaniz. @FurkanTechno bu paraya arkadaşin dediğinden toplanir mi?
Bence bu pc iyi gibi görünüyor eğer bütçenizi arttirirsaniz. @FurkanTechno bu paraya arkadaşin dediğinden toplanir mi?
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2016 #4 Silinen üye dedi: Bence bu pc iyi gibi görünüyor eğer bütçenizi arttirirsaniz. @FurkanTechno bu paraya arkadaşin dediğinden toplanir mi? Eki Görüntüle 144418 Genişletmek için tıkla... Maalesef o bütçeye ancak i3 6100 koyulur.
Silinen üye dedi: Bence bu pc iyi gibi görünüyor eğer bütçenizi arttirirsaniz. @FurkanTechno bu paraya arkadaşin dediğinden toplanir mi? Eki Görüntüle 144418 Genişletmek için tıkla... Maalesef o bütçeye ancak i3 6100 koyulur.
HalaMadrid Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2016 #5 FurkanTechno dedi: Maalesef o bütçeye ancak i3 6100 koyulur. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sistemi önermekle doğru yapiyorum @HalaMadrid gönül rahatliğiyla alabilirsin.
FurkanTechno dedi: Maalesef o bütçeye ancak i3 6100 koyulur. Genişletmek için tıkla... O zaman bu sistemi önermekle doğru yapiyorum @HalaMadrid gönül rahatliğiyla alabilirsin.