İ5 4460 ve R9 280 sisteme 2TB HDD- 2 adet oyun kolu ve Gaming klavye, mouse tavsiyesi

cankurtaran34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopatlar :D

Burda bulunan bir çok arkadaş gibi bende sonunda öyle yada böyle artı ve eksi yönleriyle bir sistem topladım. Parçalarımın tamamını Vatan Computer'dan direk mağazada alıp monte ettirip kasayı kucağıma alıp eve götürdüm :D Hem burdaki tecrübeleri arkadaşlardan yorumlar almak hemde benim gibi bu yoldan geçen araştırma evresinde olan arkadaşlara deneyimlerimi anlatmak için açmış bulundum konuyu...

i5 4460
Sapphire R9 280 Dual X 3 GB
Gskill 2x4 GB RAM 1600MHz
MSI Z97 PC Mate anakart
Zalman 500W PSU
Zalman Z3 plus kasa
Kingston hyperx fury 240GB SSD
Pioneer optik sürücü

Sistemim böyle. İlk söyleyeceğim zalman z3 plus'tan çok memnunum arkadaşlar baya gelgit yaşadım cooler master, xigmatek modellere de baktım ama z3 tasarımıyla havanlandırma sistemiyle bence harika bir kasa.

Vatandan aldığıma pişmanmıyım, hayır. Kargo beklemek sonra montajla uğraşmak gibi olaylar benim için sıkıntıydı. O yüzden vatandan aldım orda bu bölümdeki 2 arkadasla gırgır şamata hallettik tüm montaj işlerini.

Elimde hali hazırda Win7 vardı sistem olarak onu kurdum. Tüm driverları kurdum. MSI anakartın Driver CD'sinden çok yararlı araçlarda çıkıyor onlarıda kurdum bu arada..

Hayalim olan oyun GTA V' i ve Fifa 2015'i dün D&R'dan kutulu olarak teslim aldım
ve kurdum. Oyun performasnlarını görünce PC'nin çok daha mutlu oldum. Çünkü cidden harika grafikler akıcılık falan ve PC'de ısınma, ses bişey yok şükür.

Önümüzdeki hafta sisteme 24 inc bir monitör eklicem elimdeki monitör 19 inc.
1 ay sonra da 2 TB HDD, kablosuz 2 adet oyun kolu, yeni bir gaming klavye ve mouse eklicem. Bu eklemeler konusunda tavsiyeler varsa çok memnun olurum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı