İ5 4460 ve R9 285 Sistem Toplama

unforgiven.9

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

Sapphire R9 285 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Merhaba arkadaşlar. Kardeşime bir PC toplamaya çalışıyorum, forumda birçok yeri inceledim videolar izledim bu iki bileşeni doğru karar kıldım. Ekran kartı 680 TL, işlemci de 650₺ geri kalan hiçbir bileşen hakkında bir fikrim yok. Kalan bileşenleri en ucuz şekilde öneri yaparsanız teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bütçeni söylersen öneride bulunabiliriz. Ayrıca monitör dahil mi?

image.jpeg
Bu sistemi toplamaya karar verdim bütçem anca bukadardı zaten.
Bu sistem uyumlumudur acaba ? Anakart ve ekran kartı kasaya sığarmı , güç kaynağı yetermi ? Kaç sene idare eder high ayarlarda gta5 yada Batman:Arkham knight oynayabilirmiyim. Monitörümün çözünürlüğü düşük zaten ilerde 1080p alırsam ona yetermi yani

Sistem güzel yalnız güç kaynağını 600 Watt +80 Plus garantili bir tane seç. Sistemini Sinerji bilgisayardan toplarsan daha ucuza gelir senin için.

İ3 4160 daha yüksek ekran kartlarıyla darboğaz yapar, bu şekilde gayet iyi zaten.

İşlemciye yüklenen oyunlarda bir nebze olsun darboğaz olabilir yalnız performansa o kadar da etki etmeyecektir, arkadaş isterse GTX 970'de alabilir, bütçesi yeter mi onu bilemem ama.
İ3 4170 alınabilir o zaman onda hiçbir şekilde olmaz diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı