i5 4460 ve R9 290 tabanlı sistem toplama

KIZGIN34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar forum da yeniyim yazım hatam olabilir. Aşağıda belirtiğim parçalar uyumlu mu herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
Elimde Cooler Master haf 912 Advance var.
Arkadaşlar topladığım sistem nasıl? Ekran kartını 2. el almayı planlıyorum veya erken mi? davranıyorum. Vatan'da söylenti var. GTX970-980 çıkınca R9 290'ların fiyatı 1200'den 800-900'e kadar düşecek diyorlar. Sıfırları ne kadar doğru bilmiyorum GTX780'in fiyatı düşmüş gerçi. Neden 2.el alacaksın diyenler için sağlam bir kart istiyorum sıfırına o kadar para veremem. Öğrenciyim. Alacağım kart da 1 aylık zaten temiz bir kart test edip almayı düşünüyorum.

2300 lira kasa için bütçe ayırdım arkadaşlar. Sizin bana önerebileceğiniz daha iyi sistem var mı? Varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Yapacağınız sistemde kasa ve PSU olmasın, sadece anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, Harddisk, DVD olsun.

Yapılıp yapılmadığından bilgim yok kusura bakmayın "Z" ibaresinden dolayı öyle dedim. Eliniz de yapılmadığına dair kaynak var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı