M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #11 Keskiler dedi: msi r9 380 düşeceğine yükselmiş Genişletmek için tıkla... . isim bulamayan oyuncu dedi: Bu sistemi yakın bir zamanda toplamayı düşünüyorum, başlıkta dediği gibi soruma cevap verirseniz memnun olurum. Eki Görüntüle 106943 Genişletmek için tıkla... Güzel sistem ancak güç kaynağından kısarsanız USB 3.0 bir anakart alabilirsiniz.
Keskiler dedi: msi r9 380 düşeceğine yükselmiş Genişletmek için tıkla... . isim bulamayan oyuncu dedi: Bu sistemi yakın bir zamanda toplamayı düşünüyorum, başlıkta dediği gibi soruma cevap verirseniz memnun olurum. Eki Görüntüle 106943 Genişletmek için tıkla... Güzel sistem ancak güç kaynağından kısarsanız USB 3.0 bir anakart alabilirsiniz.
isim bulamayan oyuncu Hectopat Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 40 26 Eylül 2015 #12 M. Samet dedi: . Güzel sistem ancak güç kaynağından kısarsanız USB 3.0 bir anakart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeş likeni attım
M. Samet dedi: . Güzel sistem ancak güç kaynağından kısarsanız USB 3.0 bir anakart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeş likeni attım