i5-4460 ve R9 380 Tabanlı Sistem Toplama

osmancolak3

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi almak istiyorum. Sizlerin bu sistem hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. İyi veya kötü yorumlarınızı eksik etmeyiniz. Başka bir tavsiyesi olan arkadaşlarda çekinmesin. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet mantıklı ve uyumlu. 50 lira gibi bi bütçe eklersen kasayı z3 plus ile değiştirmeni tavsiye ederim.

Kasa ve ekran kartı dışında güzel seçim. Kasayı daha kaliteli bir psuya sahip bir kasa alman daha güvenli olur. Ekran kartını da aynı şekilde biraz daha üstüne ekleyip daha güvenilir bir marka alman senin yararına olacaktır.

Kasa olarak Zalman R1 600W yeterlidir. 50 TL daha vererek SSD bile alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Sistem.PNG
    35,3 KB · Görüntüleme: 357
Olmaz. Bütçe artmıyorsa kasayı Deep Cool Tesseract, güç kaynağını Zalman ZM600 yapmalısın. Sinerji gibi sitelerden alışveriş yaparsan parçaları daha ucuza alabilirsin. Vatan Bilgisayar fazla pahalı.

Taksit yapacağım için vatanla eşdeğer fiyata geliyor o yüzden vatandan topluyorum. Çaresizliğin dibi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…