Bütçe 2500 TL ama biraz aştım. Sizce iyi mi bu sistem? Genel olarak CS GO ve h1z1 oynuyorum. Üst ayarlarda yüksek fps almak istiyorum.
Eksiğim varsa ya da tavsiyeleriniz varsa lütfen ilgilenin.
Yeni bir sistem de toplayabilirsiniz mümkünse vatan bilgisayardan toplayın ve bütçeyi çok aşmayın. Bir de ddr4 i5 6k serisi sistem toplayıp içine ssd ve işlemci soğutucu koymadan gelenler var Lütfen öyle bi sistem toplamayın. SSD mutlaka alcam çünkü ilerde alamayabilirim.
Anakart B150M BAZOOKA DDR4, işlemci i5 6400, RAM Kingston HyperX Fury 2133 MHZ 8 GB tek modül, ekran kartı Sapphire Nitro R9 380 4 GB, kasa Zalman Z3 Plus 600W, HDD WD 1 TB Blue 7200 RPM. SSD'yi iyi seçmişsin, gayet başarılı bir SSD. Monitör seçimini de çok beğendim. Sistemi bu şekilde yaparsan çok daha iyi olur. Ekran kartını yapabilirsen Msi yap. Yapamıyorsan Sapphire de iyidir.
Bilgisayarı aldın mı bilmiyorum ama Cs-go oynayacaksan üst düzey bir bilgisayar almana gerek yok. Kendi sisteminde ultra ayarlarda 200ün üstünde fps alıyorum.