i5 4460 ve RX 470 sistem toplama

xqkralxq

Hectopat
Daha fazla  
H81MC anakart, i5 4460 işlemci, RX 470 ekran kartı, 2x4 8 GB RAM bilgisayar toplamak istiyorum. Güç kaynağı kaç Watt olmalı? Anakart ekran kartını destekler mi? Uyumluluk sorunu var mı? Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir ikinci el sisteme benziyor. Uyumluluk sorunu yok fakat eğer tüm sistem komple 2500TL'ye dayanıyorsa daha iyisini toplarız bilgin olsun. En az 450W +80 bir PSU alman gerekiyor.

Rx 470 yerine 580 4 gb dual oc al derim. Çok çok daha iyi oyun performansı sunar. 500 W psu yeter bu arada. Ben bugün 700w Hydro 85+ FSP Psu aldım. Ne kadar çok o kadar iyi yani.
Anakartım desteklermi ?
Güzel bir ikinci el sisteme benziyor. Uyumluluk sorunu yok fakat eğer tüm sistem komple 2500TL'ye dayanıyorsa daha iyisini toplarız bilgin olsun. En az 450W +80 bir PSU alman gerekiyor.
Bana masrafı sadece ekran kartı ve RAM diğer parçalar elimde mevcut.

Tam sana göre bir sistemi sattım 3 gün önce, 2. el konusunda cezalı olduğum için buraya yazamadım.
Fiyatı da çok uygun tuttum, 20 dakikada 10'a yakın iletişime geçe oldu, aynı şehirde olana sattım düşün.
450-500W 80+ sertifikalı bir PSU seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…