i5 4460 ve Rx 570 Anakart Seçimi

SSCarnage

Decapat
3 yıllık sistemime ekran kartı yükseltmesi yaptım ama anakatımın özel üretim olması yani bilgisayarın zamanında hazır sistem olarak alınmasından dolayı anakart güç veremediği ekran kartlarında görüntü vermiyor (önceki ekran kartım GT 720'ydi) bu yüzden yeni bir anakart almak istiyorum. Zamanında hazır sistem alarak yaptığım hatadan dolayı kasam da çok küçük (mini ATX) ucuza bir tane ATX kasa önerirseniz çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler!

Donanım:

Rx 570 4 GB Nitro+
i5 4460 3.40 GHz
Samsung DDR3 8 GB 1600 MHz RAM
Fsp 85+ 700w

Değiştireceğim donanım:

Lenovo H530 anakart
Lenovo 10130 hazır sistemin kasası
GT 720 (performansı çok rezil bunca zamandır işlemci ayakta tuttu beni)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkürler yorumun için. Ben biraz daha F/P arıyorum, attığın kasa biraz lüks gibi bana içerisini soğuk tutacak birden fazla fanlı bir model lazım içerisini görmesem şık görünmese de olur. Belki bilgin vardır diye soruyorum PCI 3.0 bir model almamı önerdi bir arkadaşım fakat şuan piyasada satılan anakartlarda böyle bir özellik yok, PCI 2.0 ile aralarında o kadar fark var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı