i5 4460 ve RX 570 darboğaz yapar mı?

Agnostisch

Megapat
Yer
Ankara
Merhabalar. RDR2 almayı düşünüyorum. Bu yüzden ekran kartına yükseltme yapmam şart diye düşünüyorum. 1080P monitörüm var, darboğaz yaşar mıyım ve PSU sorun çıkartır mı? PSU Dark Force 600W. Bu kartlar hakkında çok konu açılıyor. Riske değer mi? Son olarak 2. el düşünüyorum. Başka önerilere de açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz hocam. İşlemci için 1080P'de sorun olmaz. Kullanabilirsiniz.

i5 4460 benim işlemcim olan i5 3470 ile denk. Tesadüfe bak ki ben de RX 570 kullanıyorum 3470 ile birlikte ve RDR 2 performans testi yaptığım bir videom var. Şanslısın:) Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR 2'yi geçen hafta bu sistemle hiçbir sorun yaşamadan bitirdim. Oyunu gölgeler düşük, gerisi orta-yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin.

Merhabalar. RDR2 almayı düşünüyorum. Bu yüzden ekran kartına yükseltme yapmam şart diye düşünüyorum. 1080P monitörüm var, darboğaz yaşar mıyım ve PSU sorun çıkartır mı? PSU Dark Force 600W. Bu kartlar hakkında çok konu açılıyor. Riske değer mi? Son olarak 2. el düşünüyorum. Başka önerilere de açığım. Teşekkürler.
Dostum intel 4 seride 7. Seiden daha güçlü 8.nrsil gücü gibi işte bu yüzden inteli SEVİYORUM rtx 2060 la 2060s sınır olsun.

4.nesil işlemciler nasıl 7.nesillerden güçlü? En basitinden i7-4790 ile i7-7700 arasında ciddi olmasa da belirgin düzeyde (%12-16 civarında) bir performans farkı var, bunu en basitinden ikisini de CPU Intensive diyebileceğimiz ağır tip senaryolarda RTX 2060 seviyesinde herhangi bir ekran kartıyla test edildiğinde, işlemcilerin sunmuş olduğu performans az çok belli oluyor, en çok da bellek ve tek çekirdek performansı dezavantajından kaybediyor 4790 gibi Haswell serisi işlemciler, ama hakkını da yememek lazım şimdi, zamanının güçlü ve hala da şu an iş yapan güzel işlemci serilerinden biri dersek yalan olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı