en fazla 420 tl bütçem var high power güvenilir bi markamıdır sizce ?Olabildiğince ucuz derken kaç para mesela?
![]()
HIGH POWER HPE-500BR-A12S 500W 80+ ECO BRONZE KIRMIZI FANLI AKTİF PFC GÜÇ KAYNAĞI - Fiyatı, Yorumları
HIGH POWER HPE-500BR-A12S 500W 80+ ECO BRONZE KIRMIZI FANLI AKTİF PFC GÜÇ KAYNAĞI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Düşük bütçe için alınabilir bir marka. 420 TL bütçe varsa daha iyi PSU'lara yönelin. Attığım Corsair olan tercih edilebilir.En fazla 420 TL bütçem var, High Power güvenilir bir marka mıdır sizce ?
ya tabiki ne kadar ucuz olursa daha iyi olur ama uzun ömürlülük ve güvenilirlikte önemli benim için.Düşük bütçe için alınabilir bir marka. 420 TL bütçe varsa daha iyi PSU'lara yönelin. Attığım Corsair olan tercih edilebilir.
Ek olarak FSP PSU'lar da çok iyidir: Fsp Hydro 700w Aktıf Pfc 80+ Bronze Powersuply - n11.com Fiyatı burada çok uygunmuş, bunu da tercih edebilirsin. Bu da 600W versiyonu: Fsp Hydro 600w Aktıf Pfc 80+ Bronze Powersuply - n11.com
Dostum merhaba hala aktif misin?ya tabiki ne kadar ucuz olursa daha iyi olur ama uzun ömürlülük ve güvenilirlikte önemli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.