i5 4460 vs A10 7850k

Grkemtuna

Hectopat
Daha fazla  
Baslikta belirttigim gibi okul bitiminde yeni bir pc toplamayi dusunuyorum. Sorum soyle;
-Yeni amd r9 3xx serisini bekliyorum. O yuzden intel islemci alip hd graphics beni idare eder mi yoksa apu mu toplamali?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi demek haksızlık olur, kat kat iyidir demek lazım. Ekran kartı varmış gibi oynarsın o işlemci ile. Videolara bakarsan aydınlanabilirsin. Hemde fikir olur alacağın sistem için.

Fakat a10 apu alıcaksan ona takabileceğin, verim alabileceğin tek ekran kartı r7 250 dir. Aklında bulunsun.

HD Graphics R9 3XX serisi gelene kadar seni idare eder bence. Lakin diyorsan ki ben yüksek grafikli oyunları hemen oynamak istiyorum, o zaman A10 7850K almanı öneririm.

HD 4600, oyun konusunda A10-7850K'ya yetişemez. A10-7850K açık ara oyunlar da daha performanslıdır. Fakat işlemci konusuna gelirsek İ5 4460 ezer geçer, çok daha güçlüdür. İleriye dönük bir sisteminizin olması için işlemciyi İ5 4460 almalısınız. AMD R9 300 serisi çıkana kadar idare etmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı