i5 4460 vs AMD FX 8370E Sistem Seçimi

RyuzakiLs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu yaz sistem toplamayı düşünüyorum. 3 tane liste hazırladım. Size göre hangisi daha iyi? Ona göre alıcam onun için yorumlarınız benim için çok degerli. Bu arada bütçem 3 bin 100.

İlk resimdeki sistemin ekran kartını GTX 960 4 GB modelini alın daha iyi performans sunacaktır, arada 200 TL civarı fark olabilir bütçenin tamamlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk resimdeki sistem daha iyi ama istersen ekran kartını GTX960 seçebilirsin. Nvidia' nın sürücü desteğinden yararlanmak istersen elbette.

İlk sistem çok daha iyi. Ekran kartını GTX 960 ile değiştirirsen eğer çok daha iyi performans alabilirsin Hayırlı olsun.

İlk resimdeki sistem daha iyi ama istersen ekran kartını GTX960 seçebilirsin. Nvidia' nın sürücü desteğinden yararlanmak istersen elbette.

Ben renderlama işleminden anlamam, bana daha çok oyun tabanlı ekran kartı lazım. Ondan dolayı AMD dedim. Nvidia sürücü destegi bana ne gibi avantaj saglıcak açıklarsan sevinirim ona göre fikrimide degiştirebilrim de. Şimdiden teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…