i5 4460 vs i3 4160 Tabanlı Sistem

darkwen12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzuuun uğraşlar sonucunda 2 kasa topladım ve artık kesin bunlardan birini alacağım. Youtube kanalım var ve orası için GTA 5, Far Cry vb. oyun videoları çekeceğim ve editini yapacağım. Sizce hangisi? (Üstünde küçük değiştirmeler yapabilirsiniz)

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 olan sistem daha iyi gözüküyor ancak sana bir kaç tavsiyede bulunacağım. Bunlar sadece tavsiye yani benim düşüncelerim belki işine yarar.

Gördüğüm kadarıyla 2500-3000TL arası sistem topluyorsun ve oyun performansı olarak maksimum performans verebilecek bileşenler arayışındasın. Bu bütçedeki sistemlerde SSD kullanımı biraz lükse kaçıyor. SSD'nin oyun performansına etkisi sıfır. Ancak tabi SSD mutlaka olmalı diyorsan ona söyleyecek bir sözüm yok. Yerinde olsam SSD'yi çıkarıp bu 185TL'yi oyun performansına doğrudan etki eden diğer parçalara ilave ederdim. Örneğin ekran kartını MSI R9 290 ile değiştirebilirsin. Bu şekilde sistemin performansı şu ankinin neredeyse iki katına çıkar. İşlemci zaten i5 4460 yeterli olacaktır. Ayrıca ekran kartını R9 290 ile değiştirdikten sonra bile SSD parasından 50-60 lira artmış olacak. Bu para ile de ramini tek modül 8GB yerine çift modül 8GB (2x4) Kingston Hyperx veya GSKILL ile değiştirebilirsin. Hatta şu ankinin yanına 4GB ilave edip 12GB ram bile yapabilirsin. Bu şekilde de performansı bir miktar arttırmış olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata 970 Toplanabilir . Senin için hemen topluyorum

150Tl daha fazla verirsen 2 kat daha fazla performans alabilirsin. Yada Eksen sinerji exa nova gibi sitelerden Vatan'a göre daha ucuza aynı fiyata toplayabilirsin. İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    26 KB · Görüntüleme: 377
Bu fiyata 970 Toplanabilir . Senin için hemen topluyorum

150Tl daha fazla verirsen 2 kat daha fazla performans alabilirsin. Yada Eksen sinerji exa nova gibi sitelerden Vatan'a göre daha ucuza aynı fiyata toplayabilirsin. İyi sosyaller.
Bu sistemde anakartı H81 yapıp RAM'i 8 GB yapın ve alın.

Ara Toplam2.307,11 TL
Toplam KDV415,28 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.722,39 TL
[TBODY] [/TBODY]
Bu sistem seni üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…