Ben 3000'e RX 570'li kasa toplanır yazdım arkadaş bana topla da alalım dedi attım ses yok ben işlemci falan belirtmedim.
Adamı çıldırtır senin gibiler. DxDiag'da ekran kartı yerinde R7 Series yazıyor, RX 570 değil. Kutunun olması ekran kartının olduğunu ifade etmiyor anlayacağın. Ek olarak işlemci besleyemedikten sonra o ekran kartı olsa dahi bir işe yaramaz, kelime oyunlarına başvurmasan iyi edersin.
 
RX570'li kasa toplanır ancak her parçası iyi olan bir RX570 kasa toplamak imkansız 3000TL'ye.

Kolay ben GTX 980-R5 1500X-8 GB RAM'li Full kasayı 2500'e aldım.

Son fotoğrafa bakabilirsin kelime oyunu yaptığım falan yok arkadaş 3000'e bul yazdı ben de buldum cebinde parası olmayan adam büyük konuşmasın o zaman.
 

Bize laf yetiştirmek yerine kendinize bakın.

 
Son fotoğrafa bakabilirsin kelime oyunu yaptığım falan yok arkadaş 3000'e bul yazdı bende buldum cebinde parası olmayan adam büyük konuşmasın o zaman.
Gerçekten ilginç bir tipsin, tartışılmaz senle. Aynı şeyi söylüyorsun, ben de sana aynı şeyi söylüyorum. DxDiag'da R7 Series yazıyor, o sistemde RX 570 yok. RX 570'in kutusu var görselde; kutunun için boş mu, dolu mu anlayamazsın. Ayrıca o sistemde eski nesil APU işlemci var, hayatta besleyemez RX 570'i. Zaten yok ama diyelim ki var, o yüzden yazdım. Bilal'e anlatır gibi anlattım, eğer karşıma başka bir argümanla çıkamayacaksan bir sonraki mesajına cevap vermeyeceğim.
Başka argüman bulamayınca paraya geçmişsin anlaşılan. Şimdi Allah bilir yoksullar hakkında daha ne düşünüyorsundur. Parası olmayan adamın büyük konuştuğu da yok. GTA 5 7,5 yıllık oyun, R7 240 bile açıyor o oyunu. Valorant desen onu da Intel'in dahili grafik birimine sahip sistemler bile açıyor. PUBG Mobile de aynı şekilde, Intel UHD açabiliyor.
Kolay, ben GTX 980-R5 1500X-8 GB RAM'li Full kasayı 2500'e aldım.
Şimdiki piyasada topla da göreyim.
Özetle arkadaşlar; 1 delille 40 alimi yenebilirsiniz, ancak 40 delille 1 bedirhank_14'ü yenemezsiniz.
 

Dostum zaten ben bu piyasada topladım. Sana diyorum ki son fotoğrafa bak orada da RX 570 gözüküyor.
 
Göz göre göre değil arkadaşım çünkü kredi kartı yok zaten maalesef ben size fiyat sormadım ve hangisi iyi dedim birbirinden kötü demişsiniz ben size hangisi iyi dedim sadece bu kadar.
 
Göz göre göre değil arkadaşım çünkü kredi kartı yok zaten maalesef ben size fiyat sormadım ve hangisi iyi dedim birbirinden kötü demişsiniz ben size hangisi iyi dedim sadece bu kadar.

O modellerin hiçbirini alma. İstersen APU veya RX560'lı sistem önerebilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…