i5 4460 vs i5 4690

bond217

Hectopat
Daha fazla  
4460 veya 4690 almayı düşünüyorum. OC yapmayacağım, H97 Gaming 3 anakart ve GTX 970 kullanmayı düşünüyorum. Tahmini olarak 4460 beni oyunlarda ne kadar idare eder, 4690 ne kadar idare eder? İleride ekran kartımı yükseltsem bu iki işlemci arasında darboğaz farkı çok olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci oyunda pek önemli degil.İşlemci daha çok ofis işlerinde önemli diye biliyorum.Bu yüzden 4460 daha mantıklıdır.

Kendi yazdığını sen bile anlamamışsın ki. Cümlede darboğaz yapacağını anlatmaya çalışıyorsun ama cümlen darboğaz yapmaz anlamında. Cümleyi devrik kurup bir de tekrar oku diyorsun. Bu nasıl iş ?

Ben cümleyi kimden alıntılayıp kurmuşum onu anlamıyorsun cümlenin devrikliğine bakıyorsun. Yanlış anladığını kabul etmiyorsun cevap yetiştireceğim diye okumadan yorum yapıyorsun. Üsteki arkadaş işlemciler oyun için önemsiz yazmış bende ona karşı cevap yazdım sende hemen cevap vermek için okumadan yorum yazdın.

Oyunlarda önemli değilse herkes G3258 ile R9 295X2 kullansın?
O zaman darboğaz oluşturur oyun için işlemcinin ekran kartını besleyebilmesi ve çok düşük bir seviye olmaması yeterlidir dediğiniz gibi yapılsa GPU kullanımı %50'yi bile geçmeyebilir bu durumda kart kendi performansının tamamını veremeyecektir arkadaşın da dediği gibi Davul bile dengi dengine.

Abi anlamayanların hepsi yorum yapıyor anlamıyorum sizi okumadan mı yorum yapıyorsunuz? Ben kimin cümlesini alıntılayıp yorum yapmışım gelmiş bana darboğazı anlatıyorsunuz ilk önce okuduğunuzu anlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…