i5 4460 Windows 11 kaldırır mı?

UniqueWir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4460
GT 730
12GB RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
12
SSD veya HDD modeli
hdd model bilmiyorum
Ekran kartı
intel hd 4600
Anakart
lenovo
İşlemci
intel i5 4460
Merhaba abilerim ablarım merak ettim bir şey varda sistemimin özelliklerini yazdım 500 GB HDD var ve Windows 10 rahat fakat Windows 11 geçersem sıkıntı olur mu ve daha rahat eder miyim? Sistemim kaldırır mı merak ediyorum açıkçası.

Dosya Ekleri

• anakart.PNG
    anakart.PNG
    16 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba abilerim ablarım merak ettim bir şey varda sistemimin özelliklerini yazdım 500 GB HDD var ve Windows 10 rahat fakat Windows 11 geçersem sıkıntı olur mu ve daha rahat eder miyim? Sistemim kaldırır mı merak ediyorum açıkçası.

HDD yerine SSD takabilirsen sorun yaratacağını zannetmiyorum ama Windows 11 sistem gereksinimleri konusunda yükleyebilir misin onu bilemiyorum bence o işe hiç girme al SSD Windows 10 kur devam et :)

En iyi Windows 10 SSD tak aşırı hızlanıyor Windows 11'e alışamadım bile.

SSD takarsan süründürmez.

Sıkıntı olur.

HDD yerine SSD takabilirsen sorun yaratacağını zannetmiyorum ama Windows 11 sistem gereksinimleri konusunda yükleyebilir misin onu bilemiyorum bence o işe hiç girme al SSD Windows 10 kur devam et :)

En iyi Windows 10 SSD tak aşırı hızlanıyor Windows 11'e alışamadım bile.

SSD takarsan süründürmez.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim ve galiba Windows 10 la devam gibi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı