i5 4460'a RX 570 Alınır mı?

Alınır. Bende i5-3470 var. Hemen hemen senin işlemcinle ayni gücü. Testlerde cok yakin sonuclar veriyorlar. Ben RX570 ile kullanmaktayim. Gayet dengeliler. Ayarlari çok düşürmedigim sürece darbogaz yaşamiyorum.

Alınır. Bende i5-3470 var. Hemen hemen senin işlemcinle ayni gücü. Testlerde cok yakin sonuclar veriyorlar. Ben RX570 ile kullanmaktayim. Gayet dengeliler. Ayarlari çok düşürmedigim sürece darbogaz yaşamiyorum.
PUBG , Six siege gibi oyunlarda fps in durumu nedir?

çünkü birazdaha iyi işlemcilere baktığım zaman testlerine 150 fps i gördüğünü gördüm oyunun benim işlemcimde de aynı sınırlama olur mu?
Hocam 100 lere cikabiliyor. Cok denemedim açıkçası en düsükte. Boyle bir kart alip neden en düsükte oynayacaksiniz ? 144HZ monitorunuz mu var ?

Hocam 100 lere cikabiliyor. Cok denemedim açıkçası en düsükte. Boyle bir kart alip neden en düsükte oynayacaksiniz ? 144HZ monitorunuz mu var ?
Yok usta en düşük te oynayacagimdan degil sadece en düşük te neler oluyor onu öğrenmek için sordum

Yok usta en düşük te oynayacagimdan degil sadece en düşük te neler oluyor onu öğrenmek için sordum
Hocam sanhok güneşli mapte 100 civari goruyorum. Islemci kullanimi %80 civari. Ama kalabalik alanlarda kullanim %100 e variyor ve FPS 60-70 civari geziyor. 60 in altina indigi cok cok nadirdir. Gayet rahat oynaniyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı