i5 4460K sisteme yükseltme

Strive

Kilopat
Daha fazla  
Ben zamanında yani 2-3 yıl önce 1500 TL'ye "hazır" PC almıştım Vatan'dan Lenovo'nun. Modeli aklımda değil ama parçaları kısaca şöyle: Intel Core i5-4460K 3.2 GHz ama Overclock ile 3.4 şuan 4 CPUs yazıyor sanırım 4 çekirdek. 8 GB DDR3 sanırım :D Ekran kartı Nvidia GT 720 :D Evet X yok orada :D Sanırım 4 GB orada 6049 MB yazıyor.

Teknik açıdan bildiklerim böyle ve garanti süresi geçmiş. Ben bunun üzerine eklemek istiyorum ve öyle devam etmek istiyorum. Neleri halen iş yapar merak ediyorum :) İlgilenirseniz sevinirim...
(Bu arada bu sistem low ayarlarda PUBG kaldırıyor ama ben birazcık daha iyi bir durumda oynamak istiyorum PUBG'yi... Değiştireceğim parçalar nasıl? Özellikle PUBG için olmalı :|)

Eğer iyi anlatamamış isem Dxdiag Screenshotlarını paylaşabilirim :) Şimdiden teşekkürler...

Not: Parçalar 2000 TL veya 3000 TL civarında olur ise cebim mutlu olur :D

4460K diye bir model yok bildiğim kadarıyla.

Ekran kartını değiştirmeniz ve yoksa SSD almanız epey fark ettirecektir. Ancak bütçeniz gayet iyi. Elinizdeki sistemi satarak değerlendirip bütçenize ekleyerek çok daha yeni ve güçlü bir sistem toplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı