i5 4460s Marka bilgisayara GTX 1060 takılır mı?

tankozan34

Hectopat
Daha fazla  
Marka bir PC'ye sahibim ve içinde i5 4460s bulunuyor. Ben RAM yükselterek ve yeni bi güç kaynağı alarak bilgisayarımın ekran kartını GTX 1060 güncellersem sıkıntı yaşar mıyım? Bayadır bunu yapmayı planlıyorum ama emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cpu-z programını yükleyerek tüm donanım bilgilerini verirsen daha iyi olur çünkü bu kadar az bilgiyle söyleyeceğimiz şeyler yanlış olabilir.
anakart.jpg
işlemci.jpg
ekran kartı.jpg

İşlemcin i5 4460s bence gayet performanslı bir işlemcidir bu yüzden darboğaz yaşanacağını düşünmüyorum.Anakart ise hiç duymadığım bir marka yorum yapamaycağım.Sisteme 1060 takınca sorun olacağını düşünmüyorum.

İşlemcin i5 4460s bence gayet performanslı bir işlemcidir bu yüzden darboğaz yaşanacağını düşünmüyorum.Anakart ise hiç duymadığım bir marka yorum yapamaycağım.Sisteme 1060 takınca sorun olacağını düşünmüyorum.
ben bayağı baktım i5 4460 iyibir işlemci fakat benim kinin sonunda 's' takısı bulunuyo yani daha az enerji harcıyo biraz kafam karıştı

İ5 4460 darboğaz yapmaz iken ondan biraz daha az performanslı işlemci nasıl darboğaz yapıyor anlatabilirmisin.Bu konuda "i5 4460s ile gtx1060 arasında darboğaz olurmu?"diye konu açarsan için daha fazla rahatlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı