i5 4460t Overclock Yapma

onurumsun16

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Ben birkaç hafta önce başlıktaki işlemcime ne kadar O.C yapabilirim diye bir başlık açmıştım ve O.C yapmayı bilmediğimden bakarak yapacaktım ancak internette bu işlemciye O.C yapan birini bulamadım. Anakartımda Gigabyte'ın Z97-HD3 model anakartı ve anakartla işlemcimin uyumsuzluğundan, O.C bu işlemciye yapılmaz dendi. Kısacası O.C yapılır mı ve yapılırsa kendime bir rehber nereden bulurum? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'tan BCLK felan kurcalaman lazım yani risk alacaksın. İyisimi hiç karıştırma çünkü basit tek tıklamayla olacak şey değil çok kapsamlı bir tecrübe gerekir. Birde oldu dersin bugün sorun yaşamaz yarın olmadı bir hafta sonra aşırı voltajdan bileşenleri yakarsın. Daha işin soğutucusu PSU verimliliği felan var. Onlara hiç girmedim bile.

Kardeşim K serisi işlemciler overclock yapmaya daha uygundur. O işlemci ve anakart için bir sürü detay gerekir o yüzden hiç karıştırma sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…