i5 450 GT 420M Laptop Donuyor

Infi

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarım biraz eski ve hiç kullanılmayacak durumdayken birazcık ayar çekerek açılabilir ve Brawlhalla, Minecraft, gibi küçük oyunları oynanabilir hale getirdim. Bir sıkıntım var. Bilgisayarım en ufak zorlamada hatta hiçbir şey yapmasak bile 1 2 saat sonra donuyor ve tekrar çalışması için bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bunun nedeni hakkında yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Bilgisayar işletim sistemim şu şekilde:
GeForce GT 420M.
Intel Core i5 CPU m 450 2.40GHz
4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma sorunu yoksa depolama birimi kaynaklı bir hata büyük ihtimalle. Memtest 86 ve bad sector testi yapın.

Bilgisayarı tamir eden kişiye problemi söyleyip tekrar verdiğimiz de o da aynı şekilde düşünüp fanı değiştirmiş lakin bi' şey fark etmemiş gene aynı problem tekrar ediyormuş, ayrıca dediğiniz gibi bad sector testini yaptım ama Memtest 86'da sıkıntı yaşadım Boot attığım flash belleği bilgisayarım görüyor ama BIOS kısmında seçmeme rağmen normal bir şekilde açılıyor. O konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şekilde yaptım ama dediğim gibi bootladığım USB'yi açmıyor normal bir şekilde açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…