i5 4570 GT 740 sistem vs i5 3470 R7 240 sistem

bayezid1071

Femtopat
Daha fazla  
Bu iki sistem arasında kaldım. Sizce hangisi alınır? Eskiden çok oyun oynardım. Ancak artık fazla oynamıyorum. O yüzden kalkıpta daha yüksek bütçeli bir bilgisayar almak istemiyorum.
Bu iki sistemde GTA 5'i açacaktır büyük ihtimalle. Sizce hangisi alınır?
N11'deki bu sistem kuponla yaklaşık 5500 TL civarı bir fiyata geliyor.
Trendyol'daki bu sistem ise kuponla 5700 TL gibi bir fiyata geliyor. Trendyol'daki ürünün özellikleri:
Ramtech 16 GB DDR3 1600MHz Intel ve AMD işlemcilere uyumlu masaüstü RAM.
Snowman M120 Rainbow RGB CPU sogutucu fan.
Turbox GT740 NVIDIA GDDR3 128bit VGA. DVI. HDMI tek fan 4 GB ekran kartı.
Esonic H81'da v1.2 Intel H81DDR3 soket 1600 MHz 1150PIN mATX anakart.
Netac SA500 2.5 inch SATA 3 SSD 240 GB.
Officecase kaira 250W (peak 300W) PSU temperli cam ATX bilgisayar kasası.

Bu iki sistem arasında kaldım. Sizce hangisi alınır? Eskiden çok oyun oynardım. Ancak artık fazla oynamıyorum. O yüzden kalkıpta daha yüksek bütçeli bir bilgisayar almak istemiyorum.
Bu iki sistemde GTA 5'i açacaktır büyük ihtimalle. Sizce hangisi alınır?
N11'deki bu sistem kuponla yaklaşık 5500 TL civarı bir fiyata geliyor.
Trendyol'daki bu sistem ise kuponla 5700 TL gibi bir fiyata geliyor. Trendyol'daki ürünün özellikleri:
Ramtech 16 GB DDR3 1600MHz Intel ve AMD işlemcilere uyumlu masaüstü RAM.
Snowman M120 Rainbow RGB CPU sogutucu fan.
Turbox GT740 NVIDIA GDDR3 128bit VGA. DVI. HDMI tek fan 4 GB ekran kartı.
Esonic H81'da v1.2 Intel H81DDR3 soket 1600 MHz 1150PIN mATX anakart.
Netac SA500 2.5 inch SATA 3 SSD 240 GB.
Officecase kaira 250W (peak 300W) PSU temperli cam ATX bilgisayar kasası.
GTA 5 açmaz. Bütçenizi söyleyin biz size yardım edelim. Ayrıca Trendyol vb. yerlerden pc alınmaz.

@EkerBiçer @811150 @EkmekarasıSalam

Güzel diyorsunuz fakat ikinci el bana macera aramak gibi geliyor. Millet almış parçaları eskitmiş satıyor. Zaten bunların belirli bir ömrü var. O yüzden sıfır 2 yıl garantili ürünler bana daha cazip geliyor.

Ayrıca ikinci el ürünleri sarı site vs. Gibi yerlerden topladık diyelim. Aldık PC çalışmadı. Şimdi biz bunu nasıl tespit edeceğiz hangisi bozuk diye?

O yüzden yorulmak istemiyorum. Bütçe 6 bin civarı.

@EkerBiçer @811150 @EkmekarasıSalam

Güzel diyorsunuz fakat ikinci el bana macera aramak gibi geliyor. Millet almış parçaları eskitmiş satıyor. Zaten bunların belirli bir ömrü var. O yüzden sıfır 2 yıl garantili ürünler bana daha cazip geliyor.

Ayrıca ikinci el ürünleri sarı site vs. gibi yerlerden topladık diyelim. Aldık PC çalışmadı. Şimdi biz bunu nasıl tespit edeceğiz hangisi bozuk diye?

O yüzden yorulmak istemiyorum. Bütçe 6 bin civarı.

Bunlar sıfır değil hocam. Hepsinin üretimi bitmiş parçalar. Hangi parça ne zaman üretime geçmiş araştırırsanız anlayacaksınız demek istediğimi. Test ederek alırsanız sorun yaşamanız çok düşük ihtimal.

Eğer bütçeniz 10k civarındaysa ve sıfır alma zorunluluğu hissediyorsanız incehesaptan apu sistemlere bakabilirsin. Bu attıklarından her türlü kat ve kat daha iyiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı