i5-4570 GT740 sistem 5.000 TL'ye alınır mı?

Achilles_31

Zeptopat
Daha fazla  
Trendyol da bir kasa buldum onu almayı düşünüyorum. İşlemci Intel i5-4570 ekran kartı GT740 4 GB 16 GB RAM DDR3 temel işlemci hızı 3.2GHz SSD 256 GB toplam 5000 TL, size alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyoldan kasa falan alınmaz. Bütçeni en az 13-15 milyar arasına yükseltmeden sıfır kasa almanı önermem. Bütçem kısıtlı ama bilgisayar istiyorum diyorsan da 2. el yönelmen lazım.

2. el piyasasında benzer özellikteki bir sistemi çok daha uyguna bulabilirsin. Bi' bakmanı tavsiye ederim.

Trendyoldan kasa falan alınmaz. Bütçeni en az 13-15 milyar arasına yükseltmeden sıfır kasa almanı önermem. Bütçem kısıtlı ama bilgisayar istiyorum diyorsan da 2. el yönelmen lazım.
Peki nerden hazır sistem almalıyım

Bu bütçeye hazır sistem almanızı önermem. Bilgisayardan anlayan bir arkadaşınız varsa size sahibinden kasa baksın ikinci el alnın kullanın ya da sıfır APU sistem yapmayı düşünebilirsiniz. İleride iyi bir ekran kartı takarsınız güncel sistemniz olur. Şu an RTX 2060 Super 4K altına bulunuyor 3060 ayarında bir kart her oyunu yüksek ayarda 1080p de oynatır rahatça 8 GB da VRAM'i var sorun yaşatmaz. Ama belki APU sistem için bütçe artması gerekebilir bayağıdır toplamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…