i5 4570 + GTX 980 Ti Darboğaz

Ayrıca o ekran kartının yanına o işlemci olmamış bence ekran kartını asus veya msi tercih etseydiniz daha faydalı olurdu soğutma sistemi konusunda o ekran kartı ddr4 bir sistemi hak ediyor

Ayrıca o ekran kartının yanına o işlemci olmamış bence ekran kartını asus veya msi tercih etseydiniz daha faydalı olurdu soğutma sistemi konusunda

Şu an bu gezegende kullandığım işlemci ile darboğaz yapacak ekran kartı yoktur.
Bir de Asus veya MSI modellerinin de piyasaya çıkmasını çok bekledim. EVGA, Nvidia`nın bir numaralı iş ortağıdır ve ilk o firma özel soğutmalı kartı piyasaya çıkardı ve ben de Dolar fazla yükselmeden alayım dedim.

Core i5 4570, 8GB bellek ve Z87 anakartı, Z170 ana kart, 16GB DDR4 bellek ve i5 6600K ile değiştirsem bana çok fayda sağlar mı?
Kullandığım ekran kartı EVGA GTX 980 Ti.

@Recep Baltaş

Bayaa darboğaz var yaklaşık %40-50 kadar yani verdiğiniz paranın yarısı çöpe gitti.
Şaka yapmıyorsan neye göre darboğaz var dedin? @shooters001 kardeş darboğaz kesinlikle yok tam verimde çalışıyor ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…