ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #21 531105 dedi: Hiçbir ayarını elleme otomatik olsun sistem kendi ayarlar GHz'leri. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı falan hepsı otomatikte. CPU ve RAM OC lıydı bir sorun olmaz değil mi? İlk aldığımda FurMark testı yapayım dedım sıstem kapanmıştı. Son düzenleme: 30 Eylül 2023
531105 dedi: Hiçbir ayarını elleme otomatik olsun sistem kendi ayarlar GHz'leri. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı falan hepsı otomatikte. CPU ve RAM OC lıydı bir sorun olmaz değil mi? İlk aldığımda FurMark testı yapayım dedım sıstem kapanmıştı.
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 30 Eylül 2023 #22 ZerTV dedi: Fan ayarı falan hepsı otomatikte. CPU ve RAM OC lıydı bir sorun olmaz değil mi? İlk aldığımda FurMark testı yapayım dedım sıstem kapanmıştı. Genişletmek için tıkla... Ocu kapatın güç kaynağı yetersiz çökme yapar.
ZerTV dedi: Fan ayarı falan hepsı otomatikte. CPU ve RAM OC lıydı bir sorun olmaz değil mi? İlk aldığımda FurMark testı yapayım dedım sıstem kapanmıştı. Genişletmek için tıkla... Ocu kapatın güç kaynağı yetersiz çökme yapar.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #23 531105 dedi: Ocu kapatın güç kaynağı yetersiz çökme yapar. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabılırım ve kapatmatmazsam bir sorun olumu.
531105 dedi: Ocu kapatın güç kaynağı yetersiz çökme yapar. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabılırım ve kapatmatmazsam bir sorun olumu.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 30 Eylül 2023 #24 ZerTV dedi: EVGA GTX 960 2 GB 128 bit modeli. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta belli zaten o. PSU'nun modelini sordum. Şimdi gördüm de, pek iyi bir model değil. Yetse de kaliteli değil. 531105 dedi: Ucu ucuna yeter. Güç kaynağı çalışırken sesli ve performans kaybi az yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum yok. PSU fanı zaten hep çalışıyor (PSU'nuzda akıllı fan yok). Ayrıca performans kaybı ile PSU'nun alakası yok.
ZerTV dedi: EVGA GTX 960 2 GB 128 bit modeli. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta belli zaten o. PSU'nun modelini sordum. Şimdi gördüm de, pek iyi bir model değil. Yetse de kaliteli değil. 531105 dedi: Ucu ucuna yeter. Güç kaynağı çalışırken sesli ve performans kaybi az yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durum yok. PSU fanı zaten hep çalışıyor (PSU'nuzda akıllı fan yok). Ayrıca performans kaybı ile PSU'nun alakası yok.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #25 ProximusTwo dedi: Fotoğrafta belli zaten o. PSU'nun modelini sordum. Şimdi gördüm de, pek iyi bir model değil. Yetse de kaliteli değil. Böyle bir durum yok. PSU fanı zaten hep çalışıyor (PSU'nuzda akıllı fan yok). Ayrıca performans kaybı ile PSU'nun alakası yok. Genişletmek için tıkla... PSU suanlık alamam ne yapayım.
ProximusTwo dedi: Fotoğrafta belli zaten o. PSU'nun modelini sordum. Şimdi gördüm de, pek iyi bir model değil. Yetse de kaliteli değil. Böyle bir durum yok. PSU fanı zaten hep çalışıyor (PSU'nuzda akıllı fan yok). Ayrıca performans kaybı ile PSU'nun alakası yok. Genişletmek için tıkla... PSU suanlık alamam ne yapayım.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 30 Eylül 2023 #26 ZerTV dedi: PSU suanlık alamam ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Yetmez ise, yüke sokmayacaksınız sistemi. Oyun falan oynamayın kısacası.
ZerTV dedi: PSU suanlık alamam ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Yetmez ise, yüke sokmayacaksınız sistemi. Oyun falan oynamayın kısacası.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #27 ProximusTwo dedi: Yetmez ise, yüke sokmayacaksınız sistemi. Oyun falan oynamayın kısacası. Genişletmek için tıkla... Sistemmın kaç W harcadıgın gosteren bir program vardı adı neydı.
ProximusTwo dedi: Yetmez ise, yüke sokmayacaksınız sistemi. Oyun falan oynamayın kısacası. Genişletmek için tıkla... Sistemmın kaç W harcadıgın gosteren bir program vardı adı neydı.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 30 Eylül 2023 #28 ZerTV dedi: Sistemın kaç W harcadıgın gosteren bir program vardı adı neydi? Genişletmek için tıkla... O siteler ve programlar yanlış oluyor genellikle.
ZerTV dedi: Sistemın kaç W harcadıgın gosteren bir program vardı adı neydi? Genişletmek için tıkla... O siteler ve programlar yanlış oluyor genellikle.