i5 4570 için RAM ve ekran kartı önerisi

tomax

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Automobile technology
Herkeze merhaba. Yeni RAM ve ekran kartı alacağım yardımcı olur musunuz? Hangi uyumlu RAM ve ekran kartı almalıyım? Anakart ve işlemci bilgilerimi yazıyorum:
  • ECS Anakart H81H3-M4:1.0.A LGA 1150 EA=7427EADF29E7 Serial ATA 6GBİT /S Dual DDR3 1600
  • QuadCore Intel i5 4570 3,20 Ghz 3400 mhz Paket Türü 1150 Contact FC-LGA 84W
RAM'lerim ise şu anda 2+2 GB var:
  • Crucial 2Gb 240 - PIN DIMM 266 MX64 DDR3 666 mhz
  • Bellek Türü DDR3 SDRAM
  • Bellek Hızı DDR3-1333 (667 MHz)
  • Birim Voltajı 1.5 V
AIDA 64 programı ile desteklenen RAM'leri yazıyor ama şu şekilde. Yine de bilemedim.
  • Desteklenen Bellek Türleri DDR3-1066, DDR3-1333, DDR3-1600 SDRAM
Ekran kartım ise orta sınıf XFX Radeon HD 8570 2 B DDR3 DirectX 11.1

Şimdi ben 8 GB veya 16 GB olarak hangi uygun RAM ve Ekran kartını almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim anakarta uygun araştırma yapıp uygun ram kartları uygulamasından Ram parçasını bir internet satış firmasından sipariş ettim ankartım'ın 1600 mhz desteklediğini araştırıp öğrendim aldığım Ram ise şu Crucail 8 GB DDR3 CT102464BA160B.C16FPR 1600 MHZ RAM

PSU değeri Casper model no : FSP250-50HMN / Total output continious shool not exceet 250 W ekran kartı bütçesi olarak 300 350 400 TL arası haracama yapabilirim.

ben Orkun Köksal ın yazdığı cevaba göre psu deyince psu güç kaynağı olarak yola çıktım yanlışlık yoktur diye umuyorum çünkü ekran kartı uyumluluğu güç kartı yani psu ile bağlantısı yokmu ? yukardaki verdiğim bilgi modeli güç kaynağına aittir.

nasıl yani ekran kartı açısından mı diyorsunuz hiçmi değiştiremem orta segment bile olsa model olarak .. şuanki kullandığım ekran kartı AMD radeon 8570
peki yukardaki belirttiğim Ram nasıl başka seçenek yok zaten Ram modeli olarak

ben Orkun Köksal ın yazdığı cevaba göre psu deyince psu güç kaynağı olarak yola çıktım yanlışlık yoktur diye umuyorum çünkü ekran kartı uyumluluğu güç kartı yani psu ile bağlantısı yokmu ? yukardaki verdiğim bilgi modeli güç kaynağına aittir.
Arkadaş PSU'nun yetersiz olması sebebiyle ekran kartını yükseltemeyeceğini belirtmek istemiş aynı şekilde bende katılıyorum yetersiz maalesef ki elinizde bulunan PSU.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı