i5 4570 R7 200 sistemde The Forest kasıyor

BİİOS

Centipat
Daha fazla  
İşlemcim i5 4570 4 çekirdek 3,2 GHz.
RAM 8x8.
AMD Radeon R7 200 Series 4 GB.
PSU 400W.
238 GB disk.

Bilmiyorum ama bir bilgisayarım daha var. Onda sıfır kasma var ama o bilgisayar çok kötü, bu ondan kat kat daha iyi ama bu kasıyor oyunda.
Çözüm yolu arıyorum.

Kasa biraz pis. (bayağı) Temizlesem etki eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1750256749908.png

MSI Afterburner ile oyun için sıcaklıklara bakıp buraya yazarsan etki edip etmeyeceği konusunda fikir verebiliriz.

MSI Afterburner ile oyun için sıcaklıklara bakıp buraya yazarsan etki edip etmeyeceği konusunda fikir verebiliriz.
yani oyunu açınca pcde hep donma yaşanıyor

Bilgisayarı temizledim fakat halen aynı fpsde

Son düzenleme:
Bu şekilde değil oyun için görüntüleme aracı olan Rivatuner ile bakman lazımdı. Afterburner nasıl kullanılır diye arat bulursun. Başka oyunlarda sorun var mı?
yani kanka robloxdada kasma var bilmiyorum pcdemi var mesala yan pcemde full grafik aşırı az var kasma fakat bunda 2ci grafige alınca donuyor

Bu şekilde değil oyun için görüntüleme aracı olan Rivatuner ile bakman lazımdı. Afterburner nasıl kullanılır diye arat bulursun. Başka oyunlarda sorun var mı?
1750289679221.png

böylemi acaba

ortalama 20 15 fps

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı