i5 4570 sistem için ekran kartı önerisi

Peki hocam yani kısacası elimde kalan 1-2K ile güçlendirme yapma ihtimalim zor diyorsunuz anakart değiştirme olayını girsem işin içinden çıkamam gibi duruyor yani benim düşüncem öyle tabii siz elimde kalanla önerebileceğiniz bir şey varsa değerlendirmek isterim.

Size verilecek en iyi tavsiye sistemi değiştirin olacaktır. Ölü soketlere yatırım demek boşa para yatırmak demek

Şöyle ki, güncel bir sisteme geçiş yapmak için 2K falan yetersiz. Elinizdeki sisteme de yapılabilecek en mantıklı yükseltme 1080p'de idare ettirebilecek bir ekran kartı olur. O da 1650 olur. Ötesi için bayağı darboğaza düşer. Zaten PSU da yetersiz kalır üstü için.

Bence sadece 1650 alın, idare ettirsin yeter. İleride güzel, güncel bir sistem alırsınız elinizdekini satıp.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-asus-tuf-gtx-1650-super-oc-1118264610/detay hocam bu ekran kartı senin sisteminde darboğaz yapmaz diyorsanız yarın alacağım ekran kartını.

@Hyp3wr 1650 Super darboğaz yapar ama yine de aşırı fazla derecede olacağını sanmam, kullanılabilir. Fiyatı fazla ama. 1650 Super'e 2500 TL verilmez bence. 1900-2000 TL'ye 1650 alın bence.

Mesela örnek olması için şöyle bir video bırakayım, GTA 5 gibi oyunda tüm çekirdekler %100 kullanıma ulaşıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam AMD ekran kartlarında durum nedir AMD önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı?

Hocam AMD ekran kartlarında durum nedir AMD önerebileceğiniz bir ekran kartı var mı?
RX 570 önerebilirim ancak dediğim gibi 300W PSU yeterli olmaz. RX 570 ile GTX 1650 D6 modelinin performansı zaten aşağı yukarı aynı. 1650'nin güç tüketimi oldukça düşük. Nvidia sürücüleri de AMD'ye göre daha düzgün. 1650 almanız daha mantıklı olur. Nvidia kartların ikinci eli de güçlü, AMD kartlar çok ucuza gidiyor.

Hocam elimdeki 300W PSU elimdeki PSU'yu güçlendirsem daha iyi bir şeyler yapar mı PSU'yu değiştirsem anakarta etkisi olur mu mesela 500W PSU alsam anakartta ya da herhangi bir şeyde kaldırmama durumu olur mu sistemi yarın değiştirmeyi planladığım için bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın şimdi sizle ne anlaşırsak yarın büyük ihtimal onları alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam ekran kartının testlerini beğendim GDDR6 1650 4 GB diye arattım
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...4gb,gddr6-128bit-hdmi-dp-dvi-1103863599/detay böyle bir ürün buldum bence bu ürün hem bütçeme uygun hem de sizin verdiğiniz tavsiyelere bakılırsa güzel ve darboğaz yapmayacağını söylüyorsunuz YouTube'dan testlerinede baktım GTA gibi bir oyunda ulta grafiklerde 50-80 arası FPS alıyor benchmarkta zaten yüksek grafiklerde oynamayı seven biri değilim o yüzden bu ekran kartı tam benlik gibime geliyor.

Son düzenleme:
PSU'yu değiştirirseniz anakarta etkisi olmaz. GTX 1650'ye 2500 TL verilmez hocam. O kartın hakkı en fazla 2000 TL. Bütçenize uyuyor sorun yok ama cidden 2500 TL etmez, 2000 TL'ye bulunur GTX 1650.
Hocam bulabilirmiyiz peki

PSU'yu değiştirirseniz anakarta etkisi olmaz. GTX 1650'ye 2500 TL verilmez hocam. O kartın hakkı en fazla 2000 TL. Bütçenize uyuyor sorun yok ama cidden 2500 TL etmez, 2000 TL'ye bulunur GTX 1650.

Bulursanız link yollayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…