i5-4570 Sistem için işletim sistemi önerisi

walzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba! Aklıma takılan birkaç soruyu sizlere yöneltmek istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Forum üzerinde gezinirken "ghost spectre Windows 10" başlıklarını inceledim ve aklıma takılan şu soruyu sizlere sormak istiyorum, benim sistemim idare eder bir vaziyette ve hangi işletim sistemini kuracağım hakkında hiçbir fikrim yok. Yamalanmış birçok işletim sistemi bulunuyor ve günümüzde çoğuna güvenemiyoruz. Aşağıda vermiş olduğum sistemime göre hangi işletim sistemini kurmalıyım, bu konuda görüşleriniz nelerdir merak ediyorum. İyi forumlar.

sistem bilgilerim;​
ekran kartı: AMD Radeon HD 6570​
işlemci: Intel(r) Core(tm) i5-4570 CPU @ 3.20GHz (4 cpus)​
yüklü bellek (RAM): 4 GB​
disk sürücüleri: Versatile SSD 120GB​
sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci​

Spectre kur geç işlemciyi hiç zorlamıyor ama RAM kullanımı için uyarı vermiş 2009 sürümünde spectre abimiz o yüzden 2004 veya 1909 sürümünü kurmanızı tavsiye ederim 4 GB için.

Kurarken Superlite seçiniz en iyisi o.
Av tarama testlerinde iki tane PUP dosyası buluyor virüs yok temiz.

Bilgisayar üzerinde genel olarak oyun oynuyorum, arada sırada grafik tasarım üzerine çalışmalar gerçekleştiriyorum. Disk boyutumun düşük olmasından ötürü fazla oyun indiremiyorum maalesef.

Birkaç saat daha yorumları takip edeceğim, akabinde hangisi uygunsa geçiş sağlayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…