i5 4570 Sistem ile RX 460 Uyumu

AtaYankI

Hectopat
Daha fazla  
Asus RX 460 2GB alacağım, sistem kaldırır mı?

Anakart: Ecs G81 G3-M4 (DVI)
İslemci: i5 4570 3.20 GHz
RAM: 8 GB
Güç kaynağı: Zalman ZM400-LE

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırır. Sıkıntı olmaz. Fakat i5 gibi bir işlemcinin yanına , MSİ RX470 4G GAMİNG X almanı tavsiye ederim. RX460 seni oyunlarda biraz üzebilir.

Bütçe sıkıntı işte güc kaynağınıda belirttiğim güc kaynağından alcam toplam bütçede 600 o yüzden

Bana sorarsan biraz bekle ve bütçeni daha da arttır. Ki güzel bir oyun deneyimi yaşa. MSI RX470 4G GAMİNG X alman her türlü yararına olur. Ve bir de 550W güç kaynağı alırsın. Benim tavsiyelerim bundan yana. Eğer ben iyi bir oyun deneyimi yaşayacağım diyorsan dediklerimi yap. ;)

J
Bana sorarsan biraz bekle ve bütçeni daha da arttır. Ki güzel bir oyun deneyimi yaşa. MSI RX470 4G GAMİNG X alman her türlü yararına olur. Ve bir de 550W güç kaynağı alırsın. Benim tavsiyelerim bundan yana. Eğer ben iyi bir oyun deneyimi yaşayacağım diyorsan dediklerimi yap. ;)
bütçe maksimum 650 olur bide nisandan sonra alacağım o zman düşerse tekrar bi bakarım fiyatlarına

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı