i5 4570 sistem Monterey'den Sequoia sürümüne nasıl güncellenebilir?

hacker_127

Kilopat
Merhaba, desktop i5 4570 işlemci ve Intel HD 4600 GPU'ya Monterey kurdum, tüm donanımları tanıttım, şu an gayet stabil çalışıyor.

Güncelleme bölümünde Sequoia 15 sürümü 7.68 GB olarak görünüyor, bu sürümü denemek hatta stabil çalışırsa kullanmak istiyorum, ne yapmam gerek? Teşekkür ediyorum.

Hocam şu anda güncel olarak M1 işlemcide sequoia kullanıyorum ve memnun değilim. Telefona da İOS26 yükledim ondan da memnun değilim. Diğer üreticiler zaman geçtikçe işletim sistemlerini güncelleyerek yeniler ve daha iyi konuma getirir, bence apple daha da berbat ediyor.

Hocam şu anda güncel olarak M1 işlemcide sequoia kullanıyorum ve memnun değilim. Telefona da İOS26 yükledim ondan da memnun değilim. Diğer üreticiler zaman geçtikçe işletim sistemlerini güncelleyerek yeniler ve daha iyi konuma getirir, bence apple daha da berbat ediyor.
Daha üst versiyonların şikayetlerini redditte okuyorum yalnız Sequoia için verilen son güncellemeler ile hataların giderildiği yazılmış, iki haftalık indexleme için vakit tanıdınız mı?

Apple, evet planlı eskitmeye en çok meraklı şirket, güzelim donanımları çöp ediyorlar, bilgisayardan soğutuyorlar insanı.

İlginiz için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı