i5-4570 sisteme 5000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
5000

Berlin.

Hectopat
Makaleler
1
Herkese selam, kardeşim GTX 650 Ti ekran kartını bozmuş. Donanımdan ve uyumluluktan anlamıyorum, oyunlarda tam performans almak istiyorum, bütçe 5000. bu sisteme uyumlu bir ekran kartı önerirseniz (link) şeklinde almak istiyorum.

Anakart (üstünde yazılı): B85M-G

İşlemci: i5-4570 3.20GHz

RAM: Corsair Vengeance 4x2 1600MHz.

HDD 1TB.

Dipnot: Aman aman oyun oynayan biri değilim sınavlarım var, sadece arada GTA 5 heist, CS2 gibi oyunlar oynayıp çıkacağım. Beni uzun süre götürecek bir ekran kartı arıyorum. Sıfır tercihimdir.

O sisteme sıfır ekran kartı takılmaz. Onun yerine sat daha iyi bir sistem al fakat uğraşamam diyorsan 2. el temiz 1050 Ti alman yeter.

O sisteme sıfır ekran kartı takılmaz. Onun yerine sat daha iyi bir sistem al fakat uğraşamam diyorsan 2. el temiz 1050 Ti alman yeter.

Bir kere dengesizliğime geldi bozuk ekran kartı gönderdi adam daha da uğraşmadım ikinci ele. 1050ti Arayışlardayım o vakit ben kullanmayacağım kardeşim kullanacak uzun vadede uğraşmak istemiyorum hocam.

O işlemciye alacağın ekran kartı 1500TL'yi geçince (ikinci elde) zaten direkt darboğaz başlıyor haberin olsun. O bütçeyle de sıfır kart almak aşırı mantıksız.
Bir alttaki üye 1050ti uygun diyor siz ne diyorsunuz?

RX 580 4 GB olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…