i5-4570 sistemin ederi nedir?

Yorumlar için teşekkürler dostlar, 3400 civarına topladım ama nakit lazım diye mecbur elden çıkarmam lazım yazdıklarınızdan ortalama piyasası 2900-2800 gibi ben 2900 den satmaya çalışayım 2700'e kadar pazarlık yolu bırakırım.
 
Bilmem, i5 4570 ve GTX 570 olan bir sisteme 4000 TL tahmin vermenden olabilir.
Sistem genel olarak söylediklerinden ibaret değil ama, mesela 512 GB Longline ssd yerine 250 GB gigabyte kullanıp, 500w 80+ thermaltake psuya 500tl vermek yerine 600w hadron platoon gamemax vs markalara 200 verebilirdim, ramleri 2. El alabilir veya ramtech marka tercih edebilirdim, harddisk eklemezdim vs bunlar gibi pek çok şey var. Evet sistemin ekran kartı eski ama 2. El piyasası en düşük 750TL den başlıyor 670-770 ler 1000 TL'ye yükselmiş 970 ler 2-3k.
Şuan piyasada genel anlamda 3. ve 2. nesil işlemci kullanan kişi sayısı bir hayli fazla, yani kısaca demek istediğim parçaları düşük seviyede tutsaydim söylediğin gibi i5 ve GTX 570 diyip geçilecek sistem olsa söylediğinde haklısın ama bu şekilde toplamaya kalksan arkadaşın dediği gibi 4000den aşağıya toplamayazsın. Keza kelepir denk getirdim dediğim halde 3400 e anca topladım nakit lazım olmasa satmaya hiç niyetimin olmadığı bir sistem çok memnunum performansından
 

Hocam tamamen size kalmış, isterseniz 3700'den falan koyun 3.5'a bırakın, Biz sadece görüş belirttik. Sonucu yine siz belirleyeceksiniz.
 
Hocam tamamen size kalmış, isterseniz 3700'den falan koyun 3.5'a bırakın, Biz sadece görüş belirttik. Sonucu yine siz belirleyeceksiniz.
Yok haklısınız şahsen eski sistemlere yüksek fiyat çekilmesi taraftarı değilim ama bu sistemde ikinci el parçalar hariç sırf sıfıra aldığım parçalar zaten bana 2000 TL'ye mâl oldu o yüzden bu şekilde ufak bir detay belirtmek istedim piyasa ederi demek fazla olmuyormuş bunu deneyimlemiş oldum hayırlısı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…