Intel i5 4570 RAM 16 GB GT740 256 GB SSD. Şu anki PSU 250- 350 Power. Dandik bir PSU oldugu için değişmek istiyorum. İleride kasama zarar versin istemiyorum.
Yardımcı olan herkes teşekkürler.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Normalde 600 ve 700 civarıydı biraz indirim kovalasanız alınır bence.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
www.akakce.com
Adamın buradakı anlatmaya çalıştığı şey bu değilki hocam. Arkadaşın sistemi zaten düşük W harcıyacak 400W hayli hayli yeter tamamda adam bütçe bilgisi vermediği için ona göre bir öneri yapmış. Ki bu fiyata sıfır alıncak en iyi PSU şahsen. Platoondan iyidir değil mi
Çöp PSU. Abuk subuk markasız ürünler önermeyin. Çalışan her PSU iyi olmuyor maalesef. PSU'da ucuza kaçılmaz. Globalde başarılı ürünler ortaya koyan üreticiler dışında PSU almamak lazım.
Dünyadaki herhangi bir PSU, Platoon'dan iyi olabilir hocam
Çöp PSU. Abuk subuk markasız ürünler önermeyin. Çalışan her PSU iyi olmuyor maalesef. PSU'da ucuza kaçılmaz. Globalde başarılı ürünler ortaya koyan üreticiler dışında PSU almamak lazım.
Aktif kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım hocam 450W yazdıkları doğru çok güzel besliyor ama patlama riski vs. var mı bilemem aynı markanın +80 sertifikalı güç kaynakları da var.