i5 4570 ve GT740'lı sisteme PSU önerisi

Aktif kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım
Dostum bir sorunla karşılaşmaman o PSU'yu kaliteli yapmıyor. Gamework denen adı sanı duyulmadık markaya sistem emanet edilmez. Siz nasıl arabaya çer çöp kabak lastik alıp uzun yola çıkmıyorsanız PSU da aynı şekilde kaliteli olmalı.

450W yazdıkları doğru çok güzel besliyor
Çok güzel beslediğini nereden anladınız? Çok güzel de besleyemez. 12V kanalından 31.5A verebiliyor ki bu da 378W ediyor. 450W veremiyor.

aynı markanın +80 sertifikalı güç kaynakları da var.
Bu markanın sertifikasının doğru olduğuna gram inanasım yok. Siz inanabilirsiniz. Israrla söyleyebilirim, PSU dandik. Dilerseniz beni yalanlamak adına konu açıp forumdaki diğer arkadaşlara da PSU'yu sorabilirsiniz. 🙏

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-gamework-2000w-80-plus-1110826325/detay buyurun hocam +80'li model.

1693598623059.png

Boşta bu kadar besliyor yük altında 33W civarı besliyor RX 550'yi. (Turbox marka RX 550)

Boşta bu kadar besliyor yük altında 33W civarı besliyor RX 550'yi.
RX 550'nin güç tüketimi oldukça düşük zaten. Bu PSU'nun RX 550'yi beslemesi bir başarı değil. RX 550'yi 200W'lık PSU ile de beslersiniz.

80+ modeli olması o PSU'yu kaliteli yapmıyor. Frisby, Everest, Gamebooster tarzı ürünlerin de 80+ ürünleri var. Bu onları kaliteli mi yapıyor? Sizin yaptığınız şey, kendiniz kullanıyorsunuz ve herhangi bir arıza vermediği için ürünü övüyorsunuz. Bu yanlış.

Konu sahibi kaliteli bir model istiyor, siz Gamework marka adı sanı duyulmadık ürün öneriyorsunuz. Bu markayı ilk defa şu an duydum mesela. Yıllardır bu forumda yazı yazıyorum, ilk defa gördüm.

Daha fazla tartışmayacağım, dilerseniz PSU'nuz hakkında konu açıp forumdaki diğer kişilere de danışın. Benden farklı cevap vermeyeceklerine %100 eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı