Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bütçeye uygun en iyi PSU'lardan biri bu, emin değilsen High Power'e de bakabilirsin ama VX Plus'dan bir tık pahalı. Bana kalırsa o fiyat farkı verilmez, tabii keyfine kalmış. Ben bizzat kullanıyorum, korumaları sayesinde bilgisayarım birkaç kez çöp olmaktan kurtuldu.
En ucuz High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.294,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power'den bahsediyorum, defalarca anlık şekilde elektriklerimiz kesildi. Problem olmadı, Aerocool korumayacak değil bu, hangisi içine siniyorsa onu al.
High Power'den bahsediyorum, defalarca anlık şekilde elektriklerimiz kesildi. Problem olmadı, Aerocool korumayacak değil bu, hangisi içine siniyorsa onu al.