BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #11 Biraz da şanş işi ben 4-5 yıl giriş seviyesi bir anakart kullandım, hiç bir şey olmadı. Şuan da 1 yıldan fazladır yine giriş seviyesi anakart kullanıyorum, benim yaşadığım şehirde elektrik sık sık kesilmesine rağmen herhangi bir sıkıntı olmadı.
Biraz da şanş işi ben 4-5 yıl giriş seviyesi bir anakart kullandım, hiç bir şey olmadı. Şuan da 1 yıldan fazladır yine giriş seviyesi anakart kullanıyorum, benim yaşadığım şehirde elektrik sık sık kesilmesine rağmen herhangi bir sıkıntı olmadı.
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 1 Kasım 2015 #12 Hocam zaten sıkıntı PSU'dan. PSU kaç volt vermiş anakarta benim anakart ne yapacak?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #13 Sizin durumunuza üzüldüm, yazık oldu o kadar masraf ve giden paraya.
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 1 Kasım 2015 #14 BERWAR dedi: Sizin durumunuza üzüldüm, yazık oldu o kadar masraf ve giden paraya. Genişletmek için tıkla... Cooler Master markaydı PSU tüm sistemin zararını karşıladılar.
BERWAR dedi: Sizin durumunuza üzüldüm, yazık oldu o kadar masraf ve giden paraya. Genişletmek için tıkla... Cooler Master markaydı PSU tüm sistemin zararını karşıladılar.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #15 Güç kaynağınız kaliteliydi herhalde keşke o sisteme bir UPS alsaydınız. Ayrıca parçaları garantiye gönderdin mi?
Güç kaynağınız kaliteliydi herhalde keşke o sisteme bir UPS alsaydınız. Ayrıca parçaları garantiye gönderdin mi?
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 1 Kasım 2015 #16 BERWAR dedi: Güç kaynağınız kaliteliydi herhalde keşke o sisteme bir UPS alsaydınız. Ayrıca parçaları garantiye gönderdin mi? Genişletmek için tıkla... Servis raporunu mail attım her parçanın servis rapor ücreti ile fiyatı geri verdiler.
BERWAR dedi: Güç kaynağınız kaliteliydi herhalde keşke o sisteme bir UPS alsaydınız. Ayrıca parçaları garantiye gönderdin mi? Genişletmek için tıkla... Servis raporunu mail attım her parçanın servis rapor ücreti ile fiyatı geri verdiler.
A anday29 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 138 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2015 #17 PSU yu 500 W lukta alabilirsin ama ekran kartini degistiriceksen her yil veya bir sure sonra bu psu kalsin bence. Dosya Ekleri Skylake 3200.png 37,9 KB · Görüntüleme: 161
PSU yu 500 W lukta alabilirsin ama ekran kartini degistiriceksen her yil veya bir sure sonra bu psu kalsin bence.