i5 4570 ve HD 8510 Sistemi Yükseltmek

yusufur

Hectopat
Daha fazla  
Bu bilgisayar ile oyunlara giriyorum ama çok aşırı kasıyor, Overwatch'a giriyorum görüntü o kadar kötü ki anlatamam.
Bu PC'ye modifikasyon yapsam oyunları sorunsuz oynayabilir miyim?
Modifikasyon yapılır mı?
PUBG için istiyorum.
Casper Nirvana:
  • i5-4570 CPU 3.20 GHz
  • 2GB VGA ATI HD8510
  • 4GB RAM
  • 64 bit
  • 350W PSU

İşlemcin güncel oyunlarda bile hala iş yapacak güçte. Monitörün yüksek ihtimal 768P olduğu için çok yüksek bir grafik kartı alıp takman darboğaza sebep olacak. Bütçen uygunsa GTX 1050 Ti ve 4 GB daha RAM eklemesi yapabilirsin. GTX 1050 Ti kartına bütçen yetmez ise RX 560 alabilirsin. Güç kaynağın GTX 1050 Ti için yeterlidir.

4 veya 8 GB daha RAM ekleyim güç kaynağını değiştirirsin. Artan paranla da ekran kartı alırsan oynarsın. Bu arada ilk ekran kartını seç sonra ona göre güç kaynağı seç.

4 GB RAM daha ekleyeceksin. Yanına GTX 1050TI çekeceksin iş tamamdır daha ötesine gitmek istersen güç kaynağı yetersiz kalabilir. Her halükarda 1000TL gözden çıkarman gerekecek gibi duruyor.

Son düzenleme:
AIDA64 Extreme yazılımından HTML raporu paylaşın. Anakartınızın ekran kartı seçme ihtimali var. RAM yükseltmesi yaparken diğer belleğe uyumlu olacak şekilde seçim yapmak gerekiyor. RAM'i tercihen 8 GB veya 12 GB miktarına yükseltebilirsiniz. GTX 1060 ve verimli bir güç kaynağı alarak belirttiğiniz oyunları sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz.

AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı