Yigithan Kamali Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 28 16 Haziran 2022 #1 RAM DDR3 12(4+8)GB RAM 1600MHz Anakart Casper (ECS) H81H3-M7 V 1.0 1150 Pin 4. Nesil DDR3 Merhaba. İşlemcim i5 4590. Şu birkaç gündür 95 derecenin altına inmedi. Macunu bitmiştir dedim ve macununu yeniledim ama hala 90 derece üstü. Daha yeni temizliğini yapmıştım. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022
Merhaba. İşlemcim i5 4590. Şu birkaç gündür 95 derecenin altına inmedi. Macunu bitmiştir dedim ve macununu yeniledim ama hala 90 derece üstü. Daha yeni temizliğini yapmıştım. Neden olabilir?
İntel ARC Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YOK 16 Haziran 2022 #2 Fanı kontrol ettiniz mi? Kasa hava akışı nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022
4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 Termal iletkenlik zayıf bence böyle olmamalı diye düşünüyorum.
Yigithan Kamali Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 28 16 Haziran 2022 #4 İntel ARC dedi: Fanı kontrol ettiniz mi? Kasa hava akışı nasıl? Genişletmek için tıkla... Kasa hava akışı sağlanıyor normal yani 4w3e dedi: Termal iletkenlik zayıf bence böyle olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... baktım reis ona dediğin doğruymuş düzelttim eyvallah Son düzenleme: 16 Haziran 2022
İntel ARC dedi: Fanı kontrol ettiniz mi? Kasa hava akışı nasıl? Genişletmek için tıkla... Kasa hava akışı sağlanıyor normal yani 4w3e dedi: Termal iletkenlik zayıf bence böyle olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... baktım reis ona dediğin doğruymuş düzelttim eyvallah
B bazinga23 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 839 Çözümler 1 24 Ekim 2022 #5 Yigithan Kamali dedi: Kasa hava akışı sağlanıyor normal yani. Baktım reis ona dediğin doğruymuş düzelttim eyvallah. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de 100 derece oldu aynı işlemci nasıl çözdünüz acaba?
Yigithan Kamali dedi: Kasa hava akışı sağlanıyor normal yani. Baktım reis ona dediğin doğruymuş düzelttim eyvallah. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de 100 derece oldu aynı işlemci nasıl çözdünüz acaba?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 24 Ekim 2022 #6 @bazinga23 İyi bir kule tipi soğutucu alacaksın.
B bazinga23 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 839 Çözümler 1 24 Ekim 2022 #7 CillianMurphy dedi: @bazinga23 iyi bir kule tipi soğutucu alacaksın. Genişletmek için tıkla... Masraf yapmaya değer mi hocam işlemci performansı çok düşer mi bu kadar ısındığı için şöyle idare edecek bir şey alabilir miyim?
CillianMurphy dedi: @bazinga23 iyi bir kule tipi soğutucu alacaksın. Genişletmek için tıkla... Masraf yapmaya değer mi hocam işlemci performansı çok düşer mi bu kadar ısındığı için şöyle idare edecek bir şey alabilir miyim?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 24 Ekim 2022 #8 Yüksek hızlara ulaşınca işleminin frekans hızı düşer. Ek olarak kasmalara, anlık takılmalara sebep olabilir. Yani masraf yapmaya değer.
Yüksek hızlara ulaşınca işleminin frekans hızı düşer. Ek olarak kasmalara, anlık takılmalara sebep olabilir. Yani masraf yapmaya değer.
B bazinga23 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 839 Çözümler 1 24 Ekim 2022 #9 CillianMurphy dedi: Yüksek hızlara ulaşınca işleminin frekans hızı düşer. Ek olarak kasmalara, anlık takılmalara sebep olabilir. Yani masraf yapmaya değer. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı acaba uyguna ikinci elde olabilir. CillianMurphy dedi: Yüksek hızlara ulaşınca işleminin frekans hızı düşer. Ek olarak kasmalara, anlık takılmalara sebep olabilir. Yani masraf yapmaya değer. Genişletmek için tıkla... Açtığım konuya bakar mısınız bir de hocam.
CillianMurphy dedi: Yüksek hızlara ulaşınca işleminin frekans hızı düşer. Ek olarak kasmalara, anlık takılmalara sebep olabilir. Yani masraf yapmaya değer. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı acaba uyguna ikinci elde olabilir. CillianMurphy dedi: Yüksek hızlara ulaşınca işleminin frekans hızı düşer. Ek olarak kasmalara, anlık takılmalara sebep olabilir. Yani masraf yapmaya değer. Genişletmek için tıkla... Açtığım konuya bakar mısınız bir de hocam.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 24 Ekim 2022 #10 Bütçen ne kadar maksimum?