2500 TL'ye yeni nesil anakart-islemci-RAM üçlüsü almanı öneririm. Şu anki i3'ler eski nesil i5'leri solluyorlar. Hele de yeni çıkan Ryzen 3300X ve 3100 eski, 6.-7. nesil i7'lerle kapışıyor.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ben gerçekten neden yeni bir PC toplamak yerine daha iyi bunları soruyorum. Boş masraf olur eski nesil i5'e para harcamak. Yeni bir sistem toplamaya karar verdim bütçeyi 3500 TL gibi bir fiyat yapacağım ve yeni bir PC toplayacağım cevablar için teşekkürler.
Bence o işlemciyi satıp R5 1600 AF falan alabilirsin o işlemciye anakart alırsan elinde kalır upgrade kapalı olur.RAM olarak en ucuzu tercih et ve CL değeri en düşüğü al yeter spesifik tavsiyeye gerek yok.
Bence o işlemciyi satıp R5 1600 AF falan alabilirsin o işlemciye anakart alırsan elinde kalır upgrade kapalı olur. RAM olarak en ucuzu tercih et ve CL değeri en düşüğü al yeter spesifik tavsiyeye gerek yok.