i5 4590 GTX 1050Ti Sistem Uyumu

ozcanaltayn

Centipat
İşlemci Intel i5 4590
Anakart DDR3
Ekran Kartı 1050 Ti GAMİNG X 4 GB
RAM rastgele 8 GB

Bu sistem parçaları birbiri ile uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rastgale ram olmaz.
Yani DDR4 ram alıpta DDR3 anakarta takamazsın.
Anakart DDR3 ise DDR3 Ram alman lazım.

Bunun dışında herhangi bir uyumsuzluk yok.
Ekran kartı olarak alabilirsen rx 570 al çok daha iyi performans alırsın.

Rastgale ram olmaz.
Yani DDR4 ram alıpta DDR3 anakarta takamazsın.
Anakart DDR3 ise DDR3 Ram alman lazım.

Bunun dışında herhangi bir uyumsuzluk yok.
Ekran kartı olarak alabilirsen rx 570 al çok daha iyi performans alırsın.
Rastgeleden kastım marka farklı DDR3 olacaktır tabiki fakat 8gb iş yapar mı 16 gb olsun? Ekran kartı aldım GTX 1050 ti GAMİNG X grubunda en iyisi diye biliyorum.
RAM, DDR3 ise olur. Anakartınız da 1150 pin ise uyumludur. İşlemci ile ekran kartı da darboğaz yapmaz, henüz satın almadıysan ekran kartı olarak RX 570 alabilirsin.
Ekran kartı alındı üstad,şöyle söyleyeyim ekran kartıma en uygun sistem nedir? PC toplayacak adam dediki DDR3 anakart var,8 GB da DDR3 RAM takariz olur dedi, verim alabilrmiyim?
Bir sıkıntı olmayacaktır. Ama min. 8gb ram tercih etmenizde fayda var.
Amacım PC Pubg de performans ve fbs alabilir miyim?

Son düzenleme:
Rastgeleden kastım marka farklı DDR3 olacaktır tabiki fakat 8gb iş yapar mı 16 gb olsun? Ekran kartı aldım GTX 1050 ti GAMİNG X grubunda en iyisi diye biliyorum.

Söz konusu ürünün soğutucusu değil senin harcadığın bütçeye en iyi performansı sağlıyacak ekran kartı bulmak.
Mesela Nvdia tarafında Msi Gtx 1050ti
Amd tarafında ise Sapphire Nitro rx 570
Bu iki kartta şuan aynı fiyatlar'da ancak rx 570 dediğimiz kart gtx 1050ti açık ara solluyor çok daha yüksek performanslar sağlıyor. Yinede bu gtx 1050ti'nin çokta kötü olduğu anlamınıza gelmez.

Kendim Ddr3 8 gb ram kullanıyorum. Şuana kadar pekte bir sorun yaşamadım açıkçası. Ben olsaydım 16 gb yükseltmezdim elindeki sistem'e 16 gb abartılı olur.

Ekran kartı alındı üstad,şöyle söyleyeyim ekran kartıma en uygun sistem nedir? PC toplayacak adam dediki DDR3 anakart var,8 GB da DDR3 RAM takariz olur dedi, verim alabilrmiyim?
Yanlış söylemiş. Ekran kartı sistem seçmez dostum. PCİ slotu olan bir MB'ye günümüzdeki her ekran kartını takabilirsin. O adamdan uzak dur. 1050 Ti almışsın artık geri dönüşü yok. Geri kalan bütçeni söylersen sana yardımcı olucam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı