S Selfish Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 Bu sistem parçaları birbiri ile uyumlu mu? Kasa yeterli mi? Bir de tahmini olarak bu sistem beni kaç yıl idare eder?
Bu sistem parçaları birbiri ile uyumlu mu? Kasa yeterli mi? Bir de tahmini olarak bu sistem beni kaç yıl idare eder?
Ceyhun33 Hectopat Katılım 16 Kasım 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #2 Parçalar birbirine kesinlikle uyumlu kasa gayet yeterli bu sistem ortalama seni 6yıl sorunsuz idare eder
Parçalar birbirine kesinlikle uyumlu kasa gayet yeterli bu sistem ortalama seni 6yıl sorunsuz idare eder
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 20 Aralık 2014 #3 En az 3 yıl götürür diye tahmin ediyorum. Ayrıca bileşenler uyumlu.
S Slayer Ziyaretçi 20 Aralık 2014 #4 Ekran kartı Eksen'den MSI al. Hemde aynı fiyata. MSI GTX970 Gaming Geforce GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri
Ekran kartı Eksen'den MSI al. Hemde aynı fiyata. MSI GTX970 Gaming Geforce GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri
M Mehmetozkan45 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #5 4690 yerine 4690k tercih etmen daha iyi olur. Galax yerine GIGABYTE tercih edin.
S Selfish Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #7 Ceyhun33 dedi: Parçalar birbirine kesinlikle uyumlu kasa gayet yeterli bu sistem ortalama seni 6yıl sorunsuz idare eder Genişletmek için tıkla... Kaan Arslan dedi: En az 3 yıl götürür diye tahmin ediyorum. Ayrıca bileşenler uyumlu. Genişletmek için tıkla... Biriniz 6 biriniz 3 yıl dediniz aklım karıştı.. Silinen üye dedi: Sistemi nereden topluyorsun? Gayet iyi Genişletmek için tıkla... Hızlı al sitesinden. Silinen üye dedi: Ekran kartı Eksen'den MSI al. Hemde aynı fiyata. MSI GTX970 Gaming Geforce GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri Genişletmek için tıkla... Araştırdım biraz tüm gtx 9xx lerde Cw sorunu olabiliyormuş zotac dışında beğenilmeyende olmamış bazıları tasarımını beğendiğinizi almanızı tavsiye ediyorum falan diyor hatta.Bende galaxı daha çok beğendim.Bilmediğim farklılık mı var * Silinen üye dedi: 4690 yerine 4690k tercih etmen daha iyi olur. Galax yerine GIGABYTE tercih edin. Genişletmek için tıkla... 4590 benimki.OC yapmayıda düşünmüyorum zaten.
Ceyhun33 dedi: Parçalar birbirine kesinlikle uyumlu kasa gayet yeterli bu sistem ortalama seni 6yıl sorunsuz idare eder Genişletmek için tıkla... Kaan Arslan dedi: En az 3 yıl götürür diye tahmin ediyorum. Ayrıca bileşenler uyumlu. Genişletmek için tıkla... Biriniz 6 biriniz 3 yıl dediniz aklım karıştı.. Silinen üye dedi: Sistemi nereden topluyorsun? Gayet iyi Genişletmek için tıkla... Hızlı al sitesinden. Silinen üye dedi: Ekran kartı Eksen'den MSI al. Hemde aynı fiyata. MSI GTX970 Gaming Geforce GTX 970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri Genişletmek için tıkla... Araştırdım biraz tüm gtx 9xx lerde Cw sorunu olabiliyormuş zotac dışında beğenilmeyende olmamış bazıları tasarımını beğendiğinizi almanızı tavsiye ediyorum falan diyor hatta.Bende galaxı daha çok beğendim.Bilmediğim farklılık mı var * Silinen üye dedi: 4690 yerine 4690k tercih etmen daha iyi olur. Galax yerine GIGABYTE tercih edin. Genişletmek için tıkla... 4590 benimki.OC yapmayıda düşünmüyorum zaten.
M Mehmetozkan45 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #8 Yanlış görmüşüm.Kusra bakmayım :S
abdz07 Megapat Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 487 Yer Ankara Daha fazla Meslek Havacılık ve Uzay Müh. 20 Aralık 2014 #9 Bence işlemci soğutucusu ve PSU çok olmuş. PSU Corsair VS550 , Cooler Master Blizzard T2 mini alırsan sana gayet yeterli geleceklerdir.
Bence işlemci soğutucusu ve PSU çok olmuş. PSU Corsair VS550 , Cooler Master Blizzard T2 mini alırsan sana gayet yeterli geleceklerdir.
N Neutral Ziyaretçi 20 Aralık 2014 #10 Değiştirmeye gerek yok hocam, alabilirsin EX OC modeli Gigabyte ile yarışıyor.