Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.237 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2019 #11 Bulabilirmişiz
shui Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 125 8 Aralık 2019 #12 2 tane daha var bu fiyatlarda bir tanesinin usb bellek kısmı arızalı diğeri ise tek ram slotlu. Bu arada pinlerden şüpheleniyorsanız bir göz atın derim kırık değilse düzeltme şansınız var.
2 tane daha var bu fiyatlarda bir tanesinin usb bellek kısmı arızalı diğeri ise tek ram slotlu. Bu arada pinlerden şüpheleniyorsanız bir göz atın derim kırık değilse düzeltme şansınız var.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 8 Aralık 2019 #13 Nowitzer dedi: Hocam çok teşekkür ederim. Benim bütçeme uygun bir anakart. Başka alternatif yoksa bunu alabilirim. Genişletmek için tıkla... O anakart mATX değil gibi yalnız.
Nowitzer dedi: Hocam çok teşekkür ederim. Benim bütçeme uygun bir anakart. Başka alternatif yoksa bunu alabilirim. Genişletmek için tıkla... O anakart mATX değil gibi yalnız.
J Joker35 Megapat Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 142 Çözümler 1 12 Aralık 2019 #14 Benimde anakart gitti aynı işletim sistemi var nasıl yapcaz