EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #11 Buradada gördüğünüz gibi HD 8350. Dosya Ekleri resim_2021-05-04_211503.png 62,3 KB · Görüntüleme: 45
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 4 Mayıs 2021 #12 Ekran kartınızın tek marifeti monitöre görüntü vermesi. Ta en başında grafik oluşturmak için üretilmiş bir kart değil o.
Ekran kartınızın tek marifeti monitöre görüntü vermesi. Ta en başında grafik oluşturmak için üretilmiş bir kart değil o.
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #13 TeknoHe dedi: Temiz ve güncel bir sürücü kurmanızı öneriyorum. MSI Afterburner ile GPU kısmına da bakabiliuygul. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum driver yükleme silme programı gibi bir şey mi? Micsiz dedi: Ekran kartınızın tek marifeti monitöre görüntü vermesi. Ta en başında grafik oluşturmak için üretilmiş bir kart değil o. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum oyun için bir kart olmadığınıda biliyorum yeni ekran kartı almak istiyorum ancak piyasa malum.
TeknoHe dedi: Temiz ve güncel bir sürücü kurmanızı öneriyorum. MSI Afterburner ile GPU kısmına da bakabiliuygul. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum driver yükleme silme programı gibi bir şey mi? Micsiz dedi: Ekran kartınızın tek marifeti monitöre görüntü vermesi. Ta en başında grafik oluşturmak için üretilmiş bir kart değil o. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum oyun için bir kart olmadığınıda biliyorum yeni ekran kartı almak istiyorum ancak piyasa malum.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.991 Çözümler 12 Yer Bursa 4 Mayıs 2021 #14 AMD HD X3XX modelleri en düşük modellerinden birisidir. Ekrana görüntü vermesi bile yeterlidir.
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #15 pilavyer dedi: AMD HD X3xx modelleri en düşük modellerinden birisidir. Ekrana görüntü vermesi bile yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum peki benim sorum şu aynı ekran kartını kullananlar daha yüksek FPS'ler görüyor ancak ben göremiyorum sebebi ne olabilir?
pilavyer dedi: AMD HD X3xx modelleri en düşük modellerinden birisidir. Ekrana görüntü vermesi bile yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum peki benim sorum şu aynı ekran kartını kullananlar daha yüksek FPS'ler görüyor ancak ben göremiyorum sebebi ne olabilir?
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 4 Mayıs 2021 #16 EaglePow dedi: Anlıyorum peki benim sorum şu aynı ekran kartını kullananlar daha yüksek FPS'ler görüyor ancak ben göremiyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O videolara fazla güvenmen olabilir.
EaglePow dedi: Anlıyorum peki benim sorum şu aynı ekran kartını kullananlar daha yüksek FPS'ler görüyor ancak ben göremiyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O videolara fazla güvenmen olabilir.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.991 Çözümler 12 Yer Bursa 4 Mayıs 2021 #17 EaglePow dedi: Anlıyorum peki benim sorum şu aynı ekran kartını kullananlar daha yüksek FPS'ler görüyor ancak ben göremiyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Daha fazla FPS verebileceğini sanmıyorum. Dahili GPU ile bile belki daha çok FPS alınabilir.
EaglePow dedi: Anlıyorum peki benim sorum şu aynı ekran kartını kullananlar daha yüksek FPS'ler görüyor ancak ben göremiyorum sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Daha fazla FPS verebileceğini sanmıyorum. Dahili GPU ile bile belki daha çok FPS alınabilir.
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #18 Micsiz dedi: O videolara fazla güvenmen olabilir. Genişletmek için tıkla... Videolar izlemiyorum pek Technopat'da karşıma çıkıyordu onun için söyledim. Hepinize teşekkürler yeni ekran kartı almaktan başka çözümü yok anlaşılan.
Micsiz dedi: O videolara fazla güvenmen olabilir. Genişletmek için tıkla... Videolar izlemiyorum pek Technopat'da karşıma çıkıyordu onun için söyledim. Hepinize teşekkürler yeni ekran kartı almaktan başka çözümü yok anlaşılan.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Mayıs 2021 #19 Bu kart gerçekten kötüymüş. Dahili GPU'nun sürücüsünü kurun. Belki bir nebze daha iyi performans alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu kart gerçekten kötüymüş. Dahili GPU'nun sürücüsünü kurun. Belki bir nebze daha iyi performans alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #20 TeknoHe dedi: Bu kart gerçekten kötüymüş. Dahili GPU'nun sürücüsünü kurun. Belki bir nebze daha iyi performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartının sürücüsü mü?
TeknoHe dedi: Bu kart gerçekten kötüymüş. Dahili GPU'nun sürücüsünü kurun. Belki bir nebze daha iyi performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartının sürücüsü mü?