zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 4 Mayıs 2021 #21 Wade dedi: Hocam işlemcinin kendi ekran kartından oynuyor olabilir misiniz ? O ekran kartını tam bilmiyorum ancak bu kadar düşük fps alacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin kendi ekran kartı daha yüksek FPS veriyor HD4600 ile valorant 100FPs alıyorum.
Wade dedi: Hocam işlemcinin kendi ekran kartından oynuyor olabilir misiniz ? O ekran kartını tam bilmiyorum ancak bu kadar düşük fps alacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin kendi ekran kartı daha yüksek FPS veriyor HD4600 ile valorant 100FPs alıyorum.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Mayıs 2021 #22 EaglePow dedi: İşlemci ekran kartının sürücüsü mü? Genişletmek için tıkla... Evet dahili GPU. En azından Valorant CS gibi oyunları rahat oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EaglePow dedi: İşlemci ekran kartının sürücüsü mü? Genişletmek için tıkla... Evet dahili GPU. En azından Valorant CS gibi oyunları rahat oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #23 Hd 5450 sürücüsünü kurup deneyeceğim bilgilendirme yaparım Dosya Ekleri resim_2021-05-04_212205.png 117,3 KB · Görüntüleme: 33
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Mayıs 2021 #24 EaglePow dedi: HD 5450 sürücüsünü kurup deneyeceğim bilgilendirme yaparım. Genişletmek için tıkla... Bu farklı bir kartın sürücüsü. Kurmayın bunu.
EaglePow dedi: HD 5450 sürücüsünü kurup deneyeceğim bilgilendirme yaparım. Genişletmek için tıkla... Bu farklı bir kartın sürücüsü. Kurmayın bunu.
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #25 Peki işlemci driverı aygıt yöneticisinden mi yüklemeliyim ek programa ihtiyaç var mı? TeknoHe dedi: Bu farklı bir kartın sürücüsü. Kurmayın bunu. Genişletmek için tıkla... Peki. TeknoHe dedi: Bu farklı bir kartın sürücüsü. Kurmayın bunu. Genişletmek için tıkla... İşlemcimin ekran kartına nereden bakabilirim?
Peki işlemci driverı aygıt yöneticisinden mi yüklemeliyim ek programa ihtiyaç var mı? TeknoHe dedi: Bu farklı bir kartın sürücüsü. Kurmayın bunu. Genişletmek için tıkla... Peki. TeknoHe dedi: Bu farklı bir kartın sürücüsü. Kurmayın bunu. Genişletmek için tıkla... İşlemcimin ekran kartına nereden bakabilirim?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Mayıs 2021 #26 EaglePow dedi: Peki işlemci driverı aygıt yöneticisinden mi yüklemeliyim ek programa ihtiyaç var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda attığım videodan yapabilirsiniz. Kendi işlemcinizin gpusunu seçin. Videodaki GPU değil.
EaglePow dedi: Peki işlemci driverı aygıt yöneticisinden mi yüklemeliyim ek programa ihtiyaç var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda attığım videodan yapabilirsiniz. Kendi işlemcinizin gpusunu seçin. Videodaki GPU değil.
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #27 TeknoHe dedi: Yukarıda attığım videodan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun Intel'in sitesinde işlemci ekran kartı driverlarını bulamadım yardımcı olur musunuz? İşlemcimin driverını bulamadım yardımcı olur musunuz? TeknoHe dedi: Yukarıda attığım videodan yapabilirsiniz. Kendi işlemcinizin gpusunu seçin. Videodaki GPU değil. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 4 Mayıs 2021
TeknoHe dedi: Yukarıda attığım videodan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağolun Intel'in sitesinde işlemci ekran kartı driverlarını bulamadım yardımcı olur musunuz? İşlemcimin driverını bulamadım yardımcı olur musunuz? TeknoHe dedi: Yukarıda attığım videodan yapabilirsiniz. Kendi işlemcinizin gpusunu seçin. Videodaki GPU değil. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musunuz?
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Mayıs 2021 #28 EaglePow dedi: Sağ olun. Intel'in sitesinde işlemci ekran kartı driverlarını bulamadım yardımcı olur musunuz? İşlemcimin driverını bulamadım yardımcı olur musunuz? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Sol taraftan Win64 exe olanı seçin ve kurun.
EaglePow dedi: Sağ olun. Intel'in sitesinde işlemci ekran kartı driverlarını bulamadım yardımcı olur musunuz? İşlemcimin driverını bulamadım yardımcı olur musunuz? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations. downloadcenter.intel.com Sol taraftan Win64 exe olanı seçin ve kurun.
EaglePow Decapat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #29 Teşekkürler bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diye bir hata aldım sistem gereksinimleri karşılıyor ancak böyle bir hata veriyor nedeni ne olabilir acaba? Son düzenleme: 4 Mayıs 2021
Teşekkürler bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diye bir hata aldım sistem gereksinimleri karşılıyor ancak böyle bir hata veriyor nedeni ne olabilir acaba?
Henker_01 Picopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 193 Yer Pc başında 4 Mayıs 2021 #30 EaglePow dedi: Uygulamanın nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum driver yükleme silme programı gibi bir şey mi? Anlıyorum oyun için bir kart olmadığınıda biliyorum yeni ekran kartı almak istiyorum ancak piyasa malum. Genişletmek için tıkla... Ucuzundan HD7850 2 GB OC bulabilirsiniz.
EaglePow dedi: Uygulamanın nasıl kullanıldığını pek bilmiyorum driver yükleme silme programı gibi bir şey mi? Anlıyorum oyun için bir kart olmadığınıda biliyorum yeni ekran kartı almak istiyorum ancak piyasa malum. Genişletmek için tıkla... Ucuzundan HD7850 2 GB OC bulabilirsiniz.