i5 4590 ile RX 7600 kullanılır mı?

scofieldgirl

Picopat
Daha fazla  
Selam PC sistemimi yükseltiyorum. Daha çok FPS ve hikayeli oyunlar oynamak için. Ekran kartımı ve monitörümü değiştireceğim ikisi için bütçe 15k. Ekran kartı olarak RX7600 alacağım, ama ana kartım biraz düşük Intel i5 4590 var, RAM olarak da 6 GB var bu sistem RX7600 ekran kartını kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam PC sistemimi yükseltiyorum. Daha çok FPS ve hikayeli oyunlar oynamak için. Ekran kartımı ve monitörümü değiştireceğim ikisi için bütçe 15k. Ekran kartı olarak RX7600 alacağım, ama ana kartım biraz düşük Intel i5 4590 var, RAM olarak da 6 GB var bu sistem RX7600 ekran kartını kaldırır mı?

Senin her şeyden önce ilk o 6 GB RAM'den kurtulman gerekiyor ve hayır o işlemci o ekran kartı hayatta besleyemez.

Hem işlemcini hem de ramini yükselt. Ram için 16 gb öneriyorum. İşlemciyi de 11. nesil yap en azindan.

Hayır alınmaz. Bütçeniz dahilinde daha iyi bir sistem toplanır. Sisteminizi satıp bütçe arttırılabilirse daha da iyisi toplanır ama satmadan 15k ya toplamamı isterseniz bir sistem toplayayım.

Hayır alınmaz. Bütçeniz dahilinde daha iyi bir sistem toplanır. Sisteminizi satıp bütçe arttırılabilirse daha da iyisi toplanır ama satmadan 15k ya toplamamı isterseniz bir sistem toplayayım.
Bu arkadaşın söylediği daha mantıklı geldi. rx 7600 yerine az daha düşük bir ekran kartı alıp daha bütçenize uygun bir sistem dizersiniz.

Bu arkadaşın söylediği daha mantıklı geldi. RX 7600 yerine az daha düşük bir ekran kartı alıp daha bütçenize uygun bir sistem dizersiniz.

En az R5 5600+RX6600 sistem toplanır hatta 15k ya R5 5600+ RX 6600 XT-RX6700 sistem bile toplanır RX7600 ile öyle aman aman performans farkı olmayan ekran kartı zaten.

IMG_5646.jpeg
Anakart modelinizi atar mısnız öncelikle?
reis sistemim bu

sistemim bu..

Dosya Ekleri

• IMG_5646.jpeg
    IMG_5646.jpeg
    257,1 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı