mert sev Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 i5-4590 işlemci böyle bir işlemcim var. Buna driver var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2022
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #2 Otomatik olarak güncellemeyi seçebilirsin; Intel Sürücülerini ve Yazılımını İndirin Intel ürünleri için destek yazılımları, bios, yardımcı uygulamalar, üretici yazılımı ve yamalar da dahil olmak üzere yeni ve daha önce yayınlanmış sürücüleri indirin. www.intel.com.tr
Otomatik olarak güncellemeyi seçebilirsin; Intel Sürücülerini ve Yazılımını İndirin Intel ürünleri için destek yazılımları, bios, yardımcı uygulamalar, üretici yazılımı ve yamalar da dahil olmak üzere yeni ve daha önce yayınlanmış sürücüleri indirin. www.intel.com.tr
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #3 İşlemcilerin sürücüleri olmaz, dahili grafik biriminin kısaca ekran kartınızın sürücüsünü kastediyor olabilirsiniz. mert sev dedi: i5-4590 işlemci böyle bir işlemcim var. Buna driver var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın olup olmadığını yazarsanız yardımcı olabiliriz. Driver ihtiyacınız harici grafik kartınızın olup olmamasına bağlı.
İşlemcilerin sürücüleri olmaz, dahili grafik biriminin kısaca ekran kartınızın sürücüsünü kastediyor olabilirsiniz. mert sev dedi: i5-4590 işlemci böyle bir işlemcim var. Buna driver var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın olup olmadığını yazarsanız yardımcı olabiliriz. Driver ihtiyacınız harici grafik kartınızın olup olmamasına bağlı.
mert sev Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #4 taskspc dedi: İşlemcilerin sürücüleri olmaz, dahili grafik biriminin kısaca ekran kartınızın sürücüsünü kastediyor olabilirsiniz. Ekran kartınızın olup olmadığını yazarsanız yardımcı olabiliriz. Driver ihtiyacınız harici grafik kartınızın olup olmamasına bağlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım var GT 1030.
taskspc dedi: İşlemcilerin sürücüleri olmaz, dahili grafik biriminin kısaca ekran kartınızın sürücüsünü kastediyor olabilirsiniz. Ekran kartınızın olup olmadığını yazarsanız yardımcı olabiliriz. Driver ihtiyacınız harici grafik kartınızın olup olmamasına bağlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım var GT 1030.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #5 mert sev dedi: i5-4590 işlemci böyle bir işlemcim var. Buna driver var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windows kendisi yüklemiyor muydu ya intelinkini? Yanlışım varsa düzeltin. Benim amd sistemde İntel diye bir klasör vardı.
mert sev dedi: i5-4590 işlemci böyle bir işlemcim var. Buna driver var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windows kendisi yüklemiyor muydu ya intelinkini? Yanlışım varsa düzeltin. Benim amd sistemde İntel diye bir klasör vardı.
mert sev Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #6 BipolarBirey dedi: Windows kendisi yüklemiyor muydu ya intelinkini? Yanlışım varsa düzeltin. Benim amd sistemde İntel diye bir klasör vardı. Genişletmek için tıkla... Yok yüklemiyo
BipolarBirey dedi: Windows kendisi yüklemiyor muydu ya intelinkini? Yanlışım varsa düzeltin. Benim amd sistemde İntel diye bir klasör vardı. Genişletmek için tıkla... Yok yüklemiyo
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #7 mert sev dedi: Yok yüklemiyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki yanlış biliyormuşum. Sağ olun hocam.
mert sev dedi: Yok yüklemiyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki yanlış biliyormuşum. Sağ olun hocam.
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #8 Driver ile işinizin olmadığını düşünüyorum ekran kartınızınkini yüklemeniz yeterli.