İ5-4590 PSU ve Ekran Kartı önerisi

268712

Hectopat
Anakartım: Intel Haswell H81
İşlemcim: İ5-4590
RAM: DDR3 2X4 800MHz
Ekran kartı: Alınacak
PSU: Alınacak

Ekran kartı için 900-1500 arası bütçem var.
PSU için 150-300 arası bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Ömer Murat KARACA Arkadaşın bahsettiği PSU'yu alabilirsin. Ancak bütçenin 1500 olduğunu göz önünde bulundurarak ben ekran kartı olarak RX 580 öneririm. i5 4590 ile işlemciye yük bindiren oyunlarda hissettirmeyecek kadar darboğaz yapar. Diğer oyunlarda sorunsuz kullanırsın. Örnek bir test bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ne kadar arada çok fark olmasa da bu arkadaş bir de i5 4570 ile test etmiş 4590 değil.

@Ömer Murat KARACA Arkadaşın bahsettiği PSU'yu alabilirsin. Ancak bütçenin 1500 olduğunu göz önünde bulundurarak ben ekran kartı olarak RX 580 öneririm. i5 4590 ile işlemciye yük bindiren oyunlarda hissettirmeyecek kadar darboğaz yapar. Diğer oyunlarda sorunsuz kullanırsın. Örnek bir test bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ne kadar arada çok fark olmasa da bu arkadaş bir de i5 4570 ile test etmiş 4590 değil.

Darboğaz düşüncesiyle 580 atmadım. Hatta 580 linkini kopyaladım. Yapıştıracağım sırada darboğaz yapar deyip 570 attım:D Bu arada 580 alınacaksa en az 600W öeririm zira bendeki 650W RX 580'e yetmeyince 750W almak durumunda kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı