i5-4590 sistem alınır mı?

Hocam benim attığım konudaki Athlon X2 260 sistem kaç para lütfen bak. Kimse cevap vermiyor

Bilmiyorum nasıl olduğunu

Bakın hocam çok işinize yarar bende çok kez işlem yaptım.
Param Güvende'li bir ilan alıyorsunuz, satıcı 3 gün içinde kargo yapıyor, ürün size geldiğinde eğer dediği gibi sorunsuzsa ve temizse onaylıyorsunuz para satıcıya gidiyor.(denemek için 2 gün süreniz oluyor istediğiniz kadar test yapıyorsunuz) eğer sorunlu ise iade istiyorsunuz satıcıya geri gönderiyorsunuz. İade almama gibi bir şansı yok çünkü zorunlu alıyor sistemin amacı güvenli alışveriş yapmak.

Bende ekran kartı alma hedefim vardı. Aynı zamanda eskisini satıcam.
Almak için bu "param güvendeyi" kullanabilirim doğrusu, genede çok içime sinmiyor. Elden almak kadar.

Link atın, bakayım hocam. Hesabınızı gizlemişsiniz.
Hocam benim sattığım ürünler var ben öyle satsam alıcı çakallık yapıp bir şeyini bozsa veya çalsa veya sahtesini gönderse ne yapıyoruz?

Konunuz baya eskiymiş hocam bu arada, fark etmediğim için üzgünüm.

Bende ekran kartı alma hedefim vardı. Aynı zamanda eskisini satacağım.
Almak için bu "param güvendeyi" kullanabilirim doğrusu, gene de çok içime sinmiyor. Elden almak kadar.

Satıcı olarak Param Güvende'yi kullanmak güvenli değil dolandırılma şansı çok fazla oluyor. Adam ekran kartını alıp içine 2 hıyar koysa yine de almak zorunda kalıyorsun.

Bir şey yapamıyorsunuz maalesef. Güvenli değil.

Hani param güvendeydi? Bir de şu söz geldi aklıma: "Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek"

Bunu görenler yapar bence.

Hani param güvendeydi? Bir de şu söz geldi aklıma: "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek"

Bunu görenler yapar bence.

Alıcı için Param Güvende, satıcı için Param Güvende değil

Saat 17 de paylaştım :/
Moderatör geç paylaşmış olabilir. Bende mesajınız "13 dakika önce" yazıyor.

Satıcı olarak Param Güvende'yi kullanmak güvenli değil dolandırılma şansı çok fazla oluyor. Adam ekran kartını alıp içine 2 hıyar koysa yine de almak zorunda kalıyorsun.
Satarken asla ama alırken kullanabilirim. Sağlamında tüyo'lar lazım olacak ama ilk parayı netleştiriyim. Ozaman konu açarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…